(Ξανά) έρχεται το κόμμα της Γιάννας, πάνω στις στάχτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ???…

17 Φεβρουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ -ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  — Το “έργο” είναι πολυπαιγμένο με μικροαλλαγές στο σενάριο και ΠΑΝΤΑ φουντώνει, όταν πλησιάζει η εκδοχή εκλογής νέου προέδρου μιας ανύπαρκτης δημοκρατίας. Η προεδρία είναι μια θέση προβολής χωρίς ευθύνες, που ταιριάζει στα συνολάκια της, την οποία η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει κάνει όνειρο ζωής.

  — Από καθαρά πολιτικής απόψεως, έχει παίξει ιδιαίτερα τα 3 τελευταία χρόνια, ο πολιτικός έρωτας της “οικογένειας” με τον πεντόβολο Τσίπρα και το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, αυτή η προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική της καταγωγή από την ΝΔ και οι στενότατες σχέσεις της με το ψευδοΠΑΣΟΚ, ενισχύουν την εκτίμησή μου για τη διεκδίκηση της προεδρίας, της ανύπαρκτης δημοκρατίας.

  — Ο Μπαρμπανίκος δεν πιστεύει στην άμεση ΗΓΕΤΙΚΗ εμπλοκή στην ενεργό πολιτική, ΟΥΤΕ της Γιάννας Αγγελοπούλου, ούτε του γιου της. Η “πολιτική” της συμπεριφορά είναι συμπεριφορά μόνιμου παρασκηνίου για μεμονωμένους προσωπικούς στόχους. Όσον αφορά το χτίσιμο νέου κόμματος, στις στάχτες ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, που θα καταρρεύσουν πνιγμένα στα σκάνδαλα, θα πρέπει να θυμηθούμε, ότι το κόστος των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών και όλο και θα υπάρξουν πολιτικοί αντίπαλοι, που θα το ξεθάβουν με τεράστιο όγκο ντοκουμέντων. Δεν είναι για τέτοια ρίσκα η Γιάννα….

  — Ας δούμε, όμως και την άποψη που αποτυπώθηκε από το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:

— Αμέσως μετά τις εκλογές του Μαίου, η Γιάννα Αγγελοπούλου θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του κόμματός της με το όνομα “Αγαπώ την Ελλάδα”.
Στο μεταξύ έχει σημάνει συναγερμός ανάμεσα στους συνεργάτες της με τους οποίους κέρδισε αλλά και στην συνέχεια διοργάνωσε τους Ολυμπαικούς Αγώνες του 2004.
Η Γιάννα πριν λίγες μέρες τους ζήτησε
Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα…
Η σιδηρά Γιάννα εκτιμά ότι θα υπάρξει πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις ευρωεκλογές, με μεγάλη άνοδο της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα είναι το πρώτο κόμμα.
Σ΄ αυτή την περίπτωση θα έλθει η ίδια και το κόμμα της να καταλάβουν το κενό που θα αφήσει η διάλυση του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ η οποία προκλητικά συγκάλυψε όλα τα σκάνδαλα (Siemens, Eξοπλιστικά, Τ.Τ., στημένα, Υποβρύχια και πάει λέγοντας).
Το αίτημα για Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι τόσο επίκαιρο και τόσο ζωτικής σημασίας όσο και στην Κολομβία.
Ε, λοιπόν οι πολίτες στις εκλογές του Μαίου έχουν μόνο δύο σφαίρες κι αυτές δεν πρέπει να τις χαραμίσουν.
Στην σχεδόν βέβαιη περίπτωση εκλογικής συντριβής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ η Γιάννα Αγγελοπούλου θα αποτελεί την μοναδική ενλλακτική.
Το “Αγαπώ την Ελλάδα” έρχεται…

2 Comments

  • Ο/Η DANAOS λέει:

    Εδω ισχυει το ρητο”εχεις λεφτα τα εχεις ολα.Ζητω λοιπον η πορτοφολα…..”. ακομη δε περισσοτερο οταν απευθυνεσαι σε λαο οχι με μνημη ΕΛΕΦΑΝΤΑ αλλα ψαριου. Επομενως κατι περισσοτερο ξερουν ολοι αυτοι και μας δουλευουν ψιλο γσζι.Μπαρμπανικο συμφωνεις?

Απάντηση