ΑΔΩΝΙΣ -ΜΕΖΟΝΕΤΑ -ΣΤΟΙΧΗΜΑ  — Σε συνέχεια της βρόμικης παράστασης του καραγκιόζη Άδωνις Γεωργιάδη, κατά το ξεβράκωμά του στη εκπομπή ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο ακάλεστος από το Χάρβαρντ αρχικοπρίτης του σιωνιστή Σαμαρά, οδήγησε τον μηχανικό που τον κατήγγειλε για τις παρατυπίες της μεζονέτας του, στον συμβολαιογράφο του (!!!!!!!!), με σκοπό να υπογράψουν συμβόλαιο ….στοιχήματος 200.000 ΕΥΡΩ.

  — Ο ξεδιάντροπος τηλεβιβλιοπώλης ξεθεμελιωτής του ΕΣΥ, γνωρίζοντας εκ προοιμίου, ότι τέτοιο ΠΑΡΑΝΟΜΟ συμβόλαιο στοιχήματος δεν επιτρέπεται να συνταχθεί, έδωσε ακόμα μια παράσταση μπροστά σε κάμερα που είχε καλέσει, στη προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει, τόσο για τις παρατυπίες της μεζονέτας του, όσο και για τον εξεφτελισμό του, με το ταξίδι στις ΗΠΑ, με μη σύννομα έξοδα του υπουργείου υγείας, για να μιλήσει σε…. καφενείο φοιτητών!!!!

  — Αφού έγινε της Ευγενίας στο συμβολαιογραφικό γραφείο, για να καταγραφεί η ανωμαλία του Αδωνάϊ από τη κάμερα, στο τέλος ο συμβολαιογράφος του πολιτικού απατεώνα Γεωργιάδη, ξεκαθάρισε, ότι τέτοιο συμβόλαιο, είναι παράνομο να συνταχθεί!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

  === Αρπάχτηκαν στον συμβολαιογράφο

  — Πιστοί στο ραντεβού τους στον συμβολαιογράφο για την εκπλήρωση του στοιχήματος ήταν οι πρωταγωνιστές του χθεσινοβραδινού τηλεοπτικού καβγά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» στο Extra3.
   — Το ραντεβού είχε οριστεί για τις 9.00 το πρωί στο γραφείο του συμβολαιογράφου Γιάννη Γούβελη στην Αθήνα. Πρώτος έφτασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο πολιτικός μηχανικός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση», Γιώργος Αλαϊάδης κατέφτασε μερικά λεπτά αργότερα.
Όλα ξεκίνησαν χτες το βράδυ, όταν στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» ο κ. Αλαϊάδης, ο οποίος έχει αποστείλει σχετική αναφορά και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατήγγειλε ότι ο κ. Γεωργιάδης προέβη σε παρατυπίες κατά τη διαδικασία αγοράς μεζονέτας 217,14 τ.μ στο Μαρούσι Αττικής.

Η καταγγελία προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας, και ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη. Ανάμεσα στον κ. Γεωργιάδη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη υπήρξε ένας εκρηκτικός διάλογος με εκατέρωθεν πυρά.

Η αντιπαράθεση οδήγησε στην «αναγγελία» ενός στοιχήματος: Ο κ. Γεωργιάδης προκάλεσε τον κ. Αλαϊάδη να σπεύσουν σε τράπεζα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε οποιαδήποτε παρατυπία.

Προηγουμένως όμως ζήτησε να μεταβούν σε συμβολαιογράφο, παρουσία δημοσιογράφου και κάμερας της εκπομπής προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο το οποίο θα ορίζει πως εάν δεν διαπιστωθούν παρατυπίες, ο κ. Αλαϊάδης θα οφείλει να καταβάλει 200.000 ευρώ στον υπουργό Υγείας.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το ραντεβού…

Στην αρχή τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα. Ο υπουργός Υγείας και ο καταγγέλλων συνομιλούσαν σε ήρεμο ύφος, ζητώντας από τον συμβολαιογράφο να συντάξει το «έγγραφο του στοιχήματος».

Μάλιστα έγιναν και οι απαιτούμενες δηλώσεις. Ο κ. Αλαϊάδης επανέλαβε στην κάμερα του zougla.gr την καταγγελία, ενώ ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό.

Μαλλιά κουβάρια

Δεν πέρασαν όμως παρά μερικά λεπτά μέχρι τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου.
Αμφότεροι εκστόμισαν βαριές εκφράσεις όπως «γελοίε», «συκοφάντη», «ψεύτη» και άλλες, μέχρι την στιγμή που ο υπουργός Υγείας αποχώρησε από συμβολαιογραφικό γραφείο.

Από την πλευρά του, άφωνος ο συμβολαιογράφος «ένιψε τας χείρας του» καθώς τέτοια συμβόλαια δεν είναι δυνατόν να συνταχθούν.

Οι εικόνες μιλούν από… μόνες τους:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
H καταγγελία του πολιτικού μηχανικού στην κάμερα της «Ζούγκλας»
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Απάντηση