ΧΑΛΚΙΔΑ -ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ  — Αγαπητοί Καλημέρα,

  — Διατηρώ παραλιακό κατάστημα – εστιατόριο στο Νομό Ευβοίας,  πριν από λίγο καιρό μου έβαλε η Κτηματική Υπηρεσία της Νομαρχίας Ευβοίας υπέρογκο πρόστιμο για μια ομπρέλα που ήταν σε σταθερή βάση.

  — Ερχόμενος πριν λίγες ημέρες στη Χαλκίδα για να διεκπεραιώσω ορισμένες υποχρεώσεις μου (καθότι μένω 1ώρα μακριά από τη πρωτεύουσα ) επισκέφθηκα τη Παραλία της Χαλκίδας  για ένα καφέ και αντικρύσα μια παραγκούπολη.

  — Παράνομες κατασκευές εντός του Αιγιαλού σε όλο το μήκος της Παραλίας, όχι μόνο τέντες  και λυόμενες κατασκευές που και αυτές απαγορεύονται, αλλά σταθερές κατασκευές όπως μπετονένια σκαλοπάτια, θεμελιωμένες υπερκατασκευές για στήριξη στεγάστρων, πατώματα από μπετό, κλειστούς υπαίθριους χώρους.

  — Οι ιδιαιτερότητες των παρανομιών ποικίλες, καφετέρια παράγκα τυλιγμένη με νάυλον σε ξενοδοχειακή μονάδα, το ίδιο σε διατηρητέο κτίριο, δίπλα και μπροστά στο εκπληκτικό κτίριο του Δημαρχείου.

  — ‘Ολα αυτά απαγορεύονται στον Αιγιαλό.

   — Ή απαγορεύονται για όλους τους άλλους, αλλά όχι για τους καταστηματάρχες της Παραλίας Χαλκίδας;

  — Όλο το μέτωπο της παραλίας και του Αιγιαλού καταπατημένο τα κτίρια πίσω από τα νάυλον ούτε που φαίνονται, μαγαζιά λίγων τετραγωνικών μέτρων με τη καταπάτηση γίνονται τεράστια.

ΧΑΛΚΙΔΑ -ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ 1  — Ποιός δε τα βλέπει όλα αυτά, εγώ μια επίσκεψη έκανα στη πόλη και αναρωτήθηκα που είναι το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο, η Κτηματική Υπηρεσία και ο Δήμος σε αυτό το κατάντημα αδιαφορίας και μεροληψίας. Στη πρωτεύουσα του Νομού να καταπατείται ο Αιγιαλός και σε όλο τον υπόλοιπο Νομό να προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να μας βάζουν πρόστιμα για το παραμικρό.  

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Κώστας  –  [email protected]

1 Comment

Απάντηση