Η “μπαρούφα” της ημέρας χθες, από τη Ρένα Δούρου! (VIDEO)

25 Φεβρουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΔΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑ  — “Αναλύση” από την υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, για το μάζεμα των σκουπιδιών!!!

  — Επίδειξη πολιτικής… “ανάλυσης” έκανε σήμερα η Ρένα Δούρου μιλώντας σε τηλεοπτικής εκπομπή. Η υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αναλύοντας με βαθυστόχαστο ύφος είπε ότι δεν μαζεύουν οι μνημονιακοί με τους αντιμνημονιακούς με τον ίδιο τρόπο τα σκουπίδια.

  — Κάποιος ισως θα έπρεπε να της πει ότι το ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες είναι απλά να μαζεύονται τα σκουπίδια στην ώρα τους και οι εργαζόμενοι σε αυτές τις υπηρεσίες να πληρώνονται επίσης στην ώρα τους και να τηρούν τις προϋποθέσεις υγιεινής.


  — Αναρτήθηκε από ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

2 Comments

  • Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΤΑΒΕΡΙΔΗΣ λέει:

    Η ΚΥΡΙΑ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ (ΚΑΘΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ). ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΗ!!!!!.

  • Ο/Η ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ λέει:

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ… ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ…

Απάντηση