ΟΜΠΑΜΑ -ΚΕΡΙ -ΗΛΙΘΙΟΣ -ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ  — Γράφει η Σοφία

  — Ο Ομπάμα ανησυχεί για την εδαφική ακεραιότητα του θηράματος του ΔΝΤ.
O Κέρρυ ανησυχεί για την ειρήνη και την ασφάλεια που πρέπει να συνοδεύει το γεύμα.

  — Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια βίαιης επέμβασης κατά της πολύπαθης Συρίας, η αμερικανική διπλωματία έκανε στροφή στην ποιότητα κι αναδιπλώθηκε στον προσφιλή της πορτοκαλί παρεμβατισμό. Οι συνέπειές του εκδηλώθηκαν άμεσα με την ρωσική κυβέρνηση να βγαίνει απ΄ τα “ρούχα” της…
Τώρα τα πορτοκαλόπαιδα του γνωστού Οίκου παροχής υπηρεσιών στο ΔΝΤ ανησυχούν!

   — Δεν είναι μόνο «η εισβολή και η κατοχή εδάφους της Ουκρανίας από τη Ρωσική Ομοσπονδία», είναι «η παραβίαση της κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας» και των διεθνών συμβάσεων, αλλά επίσης αποτελεί «απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια της Ουκρανίας και της περιοχής» δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

   — Και η εισβολή και κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία είναι παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κύπρου και των διεθνών συμβάσεων, αλλά δεν είδαμε να ιδρώνει τ’ αυτάκι κανενός σας για τις διεθνείς συμβάσεις!
Γιατί να ιδρώσει; η ξένη κατοχή εδώ δεν εμποδίζει το γεύμα του ΔΝΤ…

   — Μην σπαράζετε τόσο για την ασφάλεια, την εδαφική ακεραιότητα και τις διεθνείς συμβάσεις βρε παιδιά! Θα πάθετε τίποτα! Τόσες διαλέξεις σας έχει κάνει ο “προτιμώ να δώσω μερικά στρέμματα απ’ το χωράφι για να κοιμάμαι ήσυχος” τίποτα δεν μάθατε;

Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ – ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

1 Comment

  • Ο/Η ΔΙΑΣ λέει:

    Γειασου σοφια..οντως αυτες τις λεξεις λενε παντα(για την ειρήνη και την ασφάλεια)για να προωθουν τα επεκτατικα τους ονειρα..αυτοι ειναι οι παγκοσμοιοποιητες οι αντιχριστοι ,αλλα σιγα σιγα αρχισαν πλεον να φανερωνονται..πλησιαζει το τελος τους !

Απάντηση