Βενιζέλος -Τουρτσίνοφ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  —ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

   — Η κυβέρνηση Σαμαρά και προσωπικά ο πρωθυπουργός φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη γι αυτή την επιλογή που συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για επικίνδυνες εθνικές περιπέτειες…

  — Απερίσκεπτος και εγωπαθής – Το χειρότερο μείγμα που μπορεί να έχει ένα ανδρείκελο για να είναι έρμαιο των συμμοριών που το χρησιμοποιούν.

  — Ο Βενιζέλος τόλμησε το αδιανόητο. Αντί να αποστασιοποιηθεί… Αντί να είναι η Ελλάδα ώς προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η χώρα που θα αναλάμβανε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με στόχο τη διεθνή απομόνωση των νεοναζί σφετεριστών της Ουκρανίας, αυτός προτίμησε – παρακινούμενος από τα αφεντικά στα οποία λογοδοτεί – να νομιμοποιήσει με την παρουσία του το νεοναζιστικό κυβερνητικό εξάμβλωμα.

  — Οι δύσκολές μέρες για την εξωτερική μας πολιτική ξεκινούν μόλις τώρα. Και αυτή η εξέλιξη συμπίπτει με μια εποχή που κορυφαία εθνικά προβλήματα παραμένουν ανοικτά και οι πιέσεις για λύσεις εθνικής μειοδοσίας εντείνονται.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtayvHP1eYgpn2j-PikdA2bsiHdTbZbmbgPTmZqiibCp8waVWe

Η κυβέρνηση Σαμαρά και προσωπικά ο πρωθυπουργός φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη γι αυτή την επιλογή που συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για επικίνδυνες εθνικές περιπέτειες.

Αυτή η κυβέρνηση της ντροπής και της εθνικής μειοδοσίας, έχει μπροστά της μόνο ένα δρόμο, αυτόν της παραίτησης ή και της άμεσης ανατροπής με στόχο την παραδειγματική της τιμωρία, για την ολέθρια και εθνικά επιζήμια στάση της.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση