Ι Θ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 1  — Μέσω της φίλης Kris Nasia, μου γνωστοποιήθηκε μια πολύ γνωστή ανάρτηση, που τυχαίνει να τη γνωρίζω σαν επαναλαμβανόμενο ιντερνετικό γαϊτανάκι, τα 6 χρόνια που περιπλανιέμαι στο διαδίκτυο.

  — Η επαναλαμβανόμενη περιοδικά ανάρτηση, φέρει τον τίτλο “Τι μας κρύβουν; Υπόγειος θάλαμος με 130 αρχαία Ελληνικά αγάλματα (Bίντεο)” αλλά το επικαλούμενο βίντεο είναι μια τρύπα στο νερό, από μια τηλεοπτική εκπομπή της πλάκας “ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ!!!!”, όπου ένας φαντασιόπληκτος οπαδός της…. κοίλης γης, ψευδοαποκαλύπτει ευρήματα υπογείων θαλάμων με αγάλματα, κάτω από την Ακρόπολη και την Αθήνα γενικότερα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!!! και φυσικά χωρίς το πραγματικό ντοκουμέντο που να είναι επαληθεύσιμο.

  — Πίσω από τη βλακωδέστατη διάδοση του ψεύδους, υπάρχει γνωστή ομάδα ψευδοΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ, που διαρκώς αναπαράγει ένα μυθιστόρημα ως πραγματικό γεγονός, αποκρύπτοντας τον αρχικό συγγραφέα, που μας πηγαίνει πίσω 65 χρόνια και όχι 25 που επικαλούνται οι αναπαραγωγοί της μυθοπλασίας. Ο χρόνος έχει κολήσει καθώς και η όποια σκέψη τους.

  — ΛΥΠΑΜΑΙ… λλά αυτό που αποκτά πλέον, αρχαιολογικό ενδιαφέρον, είναι αυτή καθεαυτή η “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” που επί σειρά ετών γίνεται γαϊτανάκι, από γνωστή ομάδα μυστικιστών και ψευδοελληνιστών, οι οποίοι και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τη πραγματική πηγή, η οποία είναι ένα φαντασιόπληκτο αφήγημα, που πρωτοδημοσιεύθηκε το 1998 και μας πηγαίνει ακόμα 39 χρόνια πριν το 1998 που τυπώθηκε το παραμύθι!!!!! ΣΥΝΟΛΟ 65 χρονών παραμύθι και όχι 25 μιας επαναλαμβανόμενης “αποκάλυψης.”

  — ΔΗΛΑΔΗ, ο συγγραφέας του μυθιστορήματος “ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ” την υπόγεια Αθήνα, με τη θεωρία της…… “ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ” το 1959!!!!!!!!…. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, από χρονολογικής απόψεως, οι σύγχρονοι ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ, λένε ψέματα, για τα περί απόκρυψης μιας ανύπαρκτης αλήθειας, εδώ και 25 χρόνια, τουτέστιν από το …1989.

   — ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ υπόσχονται βίντεο και δείχνουν απόσμασμα μιας ηλίθιας τηλεοπτικής εκπομπής, δια της οποίας χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, οι οπαδοί της κοίλης γης των ψευδοελληνιστών, προσπαθούν να δώσουν αληθοφάνεια σε μια βλακεία…. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο μυθιστόρημα είναι της πλάκας και οι περισσότερες δείχνουν υπόγεια χριστιανικών ναών…. βυζαντινής τεχνοτροπίας. ‘Οπου δε, δείχνουν κάποιο αρχαιολογικό προχριστιανικό κομμάτι, είναι πετσοκομένο για να μη καταλαβαίνει κανείς, από που έχει φωτογραφηθεί….. Πρόκειται για φανταστικό “έργο” πνευματιστικής ενασχόλησης του ΙΩΑΝΝΗ Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, από αυτά που ο Μπαρμπανίκος ρίχνει στα σκουπίδια ως άχρηστα και παραπλανητικά….

  — ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ για οποιον είναι περίεργος, μπορεί να το διαβάσει ολόκληρο στη διεύθυνση http://f3.tiera.ru/…/0721a9a0e847f676ecafae69ce54243a  και είναι χειρότερο και από τις βιβλιοπαρουσιάσεις των…. νεφελίμ. Ο συγγραφέας, σαφώς και εγκληματεί πολιτισμικά, διότι ενώ γνωρίζει ότι έγραψε μυθιστόρημα, που απευθύνεται σε φαντασιόπληκτους μυστικιστές και πνευματιστές μυστηρίου, το εμφανίζει αναληθώς ως… ιστορικό ντοκουμέντο.

  — Τέλος, μια αναφορά των οπαδών του είδους σε άλλο βίντεο του YouTube, είναι πέρα για πέρα αναληθέστατη και ανυπόστατη.

Απάντηση