Νίκος Νικολόπουλος 2  — Ν. Νικολόπουλος: «Σε εμένα κλείσατε τα μικρόφωνα και τις κάμερες …………
  — Στον Μητροπολίτη Πειραιώς τι θα κάνετε, θα τον ξυρίσετε;»

  — Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ «να αβαντάρει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Ν. Νικολόπουλο σχετικά με την ψήφο του κ. Κουμουτσάκου υπέρ των ομοφυλοφίλων», ερωτηθείς ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

  — «O Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ έχει εξαρχής τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι στην «έκθεση Λουνάτσεκ».

  — Κατά συνέπεια νομίζω ότι συνέπεσε η έκδοση του γραπτού ανακοινωθέντος του Μητροπολίτη, με την ημέρα που αποκάλυψα μέσω της εκπομπής μου «ΜΕ ΑΝΟΙΤΚΑ ΑΥΤΙΑ» στο κανάλι «Ε», τον «ρόλο Κουμουτσάκου» στην υπερψήφιση της επαίσχυντης, αντεθνικής, αντιχριστιανικής έκθεσης ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ που «έριξε βομβα» στον θεσμό της οικογένειας, με «φερετζέ» τον τίτλο «Κατά της ομοφοβίας» στην Ευρωβουλή.

  — Ο Μητροπολίτης Πειραιώς πιστεύω ότι διέσωσε το κύρος της υπνώτουσας Εκκλησίας της Ελλάδος, του «άφωνου» Πρωθυιεράρχη μας κ.κ. Ιερώνυμου, ο οποίος και αντέδρασε άμεσα και με τον τρόπο που θα έπρεπε να έχει ήδη αντιδράσει το σύνολο της Ιεραρχίας και των Μητροπολιτών της χώρας,όπως έκανε άλλωστε η Καθολική Εκκλησίας κ.α..

  — Η σύγκρουση είναι ευθεία, μετωπική, παλικαρίσια, με ελληνοπρέπεια και με βάση τα Χριστιανικά ιδεώδη. Έστω με καθυστέρηση την ίδια ακριβώς αντίδραση περιμένω μαζί με το σύνολο του Ελληνικού Λαού που πιστεύει στο τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» από την Ιερά Σύνοδο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη δεν θέλουμε να δούμε την Ελλάδα και την Χριστιανική Ευρώπη να μετατρέπεται σε… προτεκτοράτο σεξουαλικών εκτροπών και διαστροφών, πρέπει τώρα να αντιδράσουμε… να τους ταράξουμε με την ΨΗΦΟ μας καθώς και κάθε δημόσιο πρόσωπο. .

Για τούτο αξίζει να επαναλάβω την τελευταία παράγραφο του «γραπτού ανακοινωθέντος» του Σεβασμιοτάτου Σεραφείμ :

«Ἐρωτῶνται οἱ εὐσεβεῖς Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες τοῦ λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη ἐπιθυμοῦν;

Ἡ ἀπάντησις θά δοθεῖ στίς κάλπες προσεχῶς..».

Εγώ τι να προσθέσω; «Ότι από Δημοκρατία τραβεστί, κάποιοι επιχειρούν να μας κάνουν Δημοκρατία των τραβεστί !!!!

Χαίρε Κουμουτσάκο οι Βαλλιανάτοι σε αγαπούν !!!!

(Σ.Σ.: τα σχετικά βίντεο έχουν αναρτηθεί στο www.nikosnikolopoulos-anatropi.gr, καθώς επίσης η έκθεση ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, το «γραπτό ανακοινωθέν» του Μητροπολίτη Πειραιώς και οι ανακοινώσεις του «Κινήματος ΑΝΑΤΡΟΠΗ»)

Αναρτήθηκε από ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Απάντηση