Ο ΠΑΣΟΚος Σπυρόπουλος και το μπάχαλο του ΙΚΑ

4 Μαρτίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  — Θάλασσα τα έχει κάνει ο “πρασινοφρουρός”

  — Πυκνώνουν οι ψίθυροι και τα παράπονα για τον τρόπο που διαχειρίζεται το ΙΚΑ ο διοικητής του και εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, Ρ. Σπυρόπουλος. Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας έχει πολλά διαχρονικά προβλήματα, που έχουν ενταθεί ένεκα της κρίσης, όπως τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή συντάξεων, αδιέξοδα με τις επιτροπές αναπηρίας, αδυναμία πάταξης της εισφοροδιαφυγής, αλαλούμ με τη δήθεν αναδιοργάνωσή του κ.λπ.

  — Την ίδια ώρα, τα ελλείμματα μεγαλώνουν και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να εκτελεστεί επιτυχώς ο Προϋπολογισμός του 2014. Ο Σπυρόπουλος, αφού κατάφερε να παραμείνει στη διοίκηση του Οργανισμού εκμεταλλευόμενος τη δικομματική συγκυρία (να μην πούμε την εκβιαστική τακτική του ΠΑΣΟΚ), αυτονομήθηκε και αναλώνει τον χρόνο του στα τηλεοπτικά κανάλια, λέγοντας διάφορες αερολογίες, καθώς και στην άσκηση της γνωστής ρουσφετολογικής και αναχρονιστικής «πολιτικής» του παρελθόντος. Οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν από την αυθαίρετη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, αφού η «πράσινη» διοίκηση εφαρμόζει πολιτική βολέματος «ημετέρων», δεν λογοδοτεί ούτε στον αρμόδιο υπουργό και γενικά λειτουργεί με συμπεριφορές της δεκαετίας του 1980!

  — Τα παράπονα έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου από την ίδια την Ομοσπονδία των εργαζομένων στο ΙΚΑ και τώρα τον λόγο έχει ο πρωθυπουργός για τα έργα και τις ημέρες του πρώην γενικού διευθυντή του «Παπανδρεϊκού» ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, αφού διαχειρίστηκε με… θαυμαστή επιτυχία τα οικονομικά του Κινήματος, προσπαθεί να επιλύσει και το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας!

Αναρτήθηκε από dexi extrem

1 Comment

  • Ο/Η desmotis λέει:

    to ατομο ειναι εμπυρο,σιγα-σιγα θα τα καταφερει,πως τα καταφερε στο,αποκομα που κυβερνουσαν τοσα χρονια,αφου απ το πολυ φορτο εργασιας δεν προλαβαινει τα δοντια του να φτιαξει…,ο ξεδοντιαρης

Απάντηση