ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 2  — ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ -ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ…!!!

  — «Δεχόμουν εντολές από το Svoboda» δηλώνει Ισραηλινός πρώην στρατιώτης από την ταξιαρχία Givati…

  — Βετεράνοι του Ισραηλινού στρατού συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια του Κιέβου, που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς, αποκαλύπτει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

  — Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, ένα πρώην μέλος της ισραηλινής ταξιαρχίας πεζικού Givati, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ηγούνταν ομάδας 40 ατόμων – μεταξύ των οποίων αρκετοί Ισραηλινοί πρώην στρατιώτες.

  — Ο επονομαζόμενος Delta αποκάλυψε ότι η ομάδα του, υπό την ονομασία «οι κυανόκρανοι», δρούσε υπό τις εντολές του νεοφασιστικού κόμματος Svoboda, το οποίο μέχρι πρότινος ονομαζόταν εθνικοσοσιαλιστικό.

  — «Δεν ανήκω στο Svoboda αλλά λαμβάνω εντολές από αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο DELTA συμπληρώνοντας ότι τον αποκαλούσαν «αδερφό» παρά το γεγονός ότι γνώριζαν την εβραϊκή του καταγωγή.

  — Στελέχη του Svoboda συμμετέχουν σήμερα στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία έχει την απόλυτη στήριξη της ΗΠΑ, της ΕΕ και της Ελληνικής κυβέρνησης.

  — Την τελευταία δεκαετία τα μέλη της ταξιαρχίας Givati είχαν αναπτυχθεί στη Λωρίδα της Γάζας, όπου κατηγορούνται για τη σφαγή εκατοντάδων παλαιστινίων που έλαβαν μέρος στη δεύτερη Ιντιφάντα.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 1  — Οι στρατιώτες της ταξιαρχίας έχουν λάβει μέρος σε ορισμένες από τις πιο αιματηρές επιθέσεις εναντίον αμάχων στην περιοχή της Γάζας.

INFOWAR

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

 

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ???????
Πριν λίγες μέρες σχολίασα, ότι προ 10ημέρου, μια ΕΒΡΑΙΑ δημοσιογράφος από την… Ουκρανία, εμφανίστηκε και έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του… ΣΚΑΪ, όπου ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ είπε, ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, για την ανατροπή του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος τα πήγαινε μια χαρά με τη Ρωσία.
Ταυτόχρονα έχει αποδειχθεί, ότι οι ΝΕΟΝΑΖΙ της Ουκρανίας, είναι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές, στο κίνημα απάτη, που αιματοκύλησε το Κίεβο.
Τα δημοσιεύματα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ, έρχονται σαν κερασάκι στη ματωμένη τούρτα του διεθνούς σιωνισμού, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι είναι η μήτρα που ξέρασε τον ναζισμό.

Συνωμοσίες…. Έχουν ανάγκη οι εβραίοι σιωνιστές, από θεωρία συνωμοσίας…….

Απάντηση