ΣΤ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ -Mars Αρης  — Ενώ το ένα μετά το άλλο, τα καταστήματα και παραρτήματα και λοιπά αμαρτήματα του ψευδοΠΑΣΟΚ βάζουν λουκέτα ανασφάλειας και τα ΝουΔουλικά επίσης, ο μέγας αρχηγός Σταύρος αιφνιδίασε όλους τους αντιπάλους, για να τους ξαφνιάσει.

  — Με μια χορευτική κίνηση, που θα τη ζήλευε και ο μακαρίτης από έϊτζ Νουρέγιεφ, ο Σταύρος Θεοδωράκης MarsΆρηςε φουλ τα του Ψυχάρεως γκάζια του και διακτινίστηκε στο αχανές του διαστήματος. Μετ΄ ου πολύ, προσεδαφίσθηκε ανωμάλως επί του Άρεως του ερυθρόμορφου, αφού το πρότερον είχε καταναλώσει 69 γκαζόζες δίλιτρες, με μάρτυρα τον Βαλλιανάτο τον αλλαξοτρυπίδη.

  — Εξελθόντος του ποταμοδιαστημόπλοιου την ώρα τη κατάλληλη και ακριβή, ενήργησαν οι γκαζόζες και ο Σταύρος βγάζει από το φερμουάρ το δείγμα από τσουτσούνι κόκορα που διαθέτει και κατούρησε επί του αδελφού πλανήτου…. Αύθις, σαν μυθιστόρημα, ο ποτάμης του χύθηκε επί του πατώματος του Άρεως και λίγο έλειψε να κατακυριέψει τους προάστιους αστέρες. Κατακλυσμός του Νώε και του Δευκαλίωνα ομού και βάλε….

  — Αφού ξελάφρωσε, τίναξε το κοκοράκι του και κάρφωσε τα κυριαρχικά του δικαιώματα επί της κοίτης, η οποία διψασμένη για νέες ιδέες ποταμίσιες, ρούφηξε σαν σφουγγάρι τη κάθε σταγόνα κατουρήματος, του φερέλπιδος Σταύρου του κατουρητή. Οι κακές όμως γλώσσες και συναγρίδες ελεύθερης βοσκής, καθώς και η NASA  και η MASA η εξωστρεφής, συνεχίζουν την αμφισβήτηση και τα σενάρια που θέλουν τον αρχηγό Σταύρο, ως απλό κατουρητή του Σημίτη και του Παπαντρέουστ…..

  — Άγνωστος παραμένει ο χρόνος της επιστροφής του ΜαρσΑρισμένου Σταύρου Θεοδωράκη, για να μη σημειωθεί συνωστισμός στον Ελ Μπενιζέλ….

Απάντηση