Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ….

7 Μαρτίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ   — Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε πέθανε!!! Δεν τσιμπάμε γερμανοτσολιά! Mάθανε τα χανουμάκια της Μέρκελ ότι πηδιόμαστε και πλάκωσαν τα γερμανοτσογλάνια του νέου μνημονιακού πασοκ, οι καλοταϊσμένοι με μάσκες με “αριστερές”

  — Σχετικά:
   —–  Σκανδαλίδης: “Με αναγκάζετε να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης…”! Σιγά το καλσόν ρε νεοφιλελεύθερο γερμανοτσογλάνι…
   —Πού ήσουν νιότη που ‘λεγες πως θα γινόμουν άλλος;

  — Σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ άσκησε ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης δηλώνοντας ότι το Κίνημα «όπως το ξέραμε, πέθανε».
   — «Έχω κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί – και το πλήρωσε ακριβά – σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι κυβερνούσε πολλά χρόνια και είχε πολλά στελέχη, τα οποία, από τότε που έφυγε η ιδεολογία από το προσκήνιο και μπήκαν θέματα διαχείρισης εξουσίας, έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Τώρα, τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Δανείζει στελέχη. Όλα τα κόμματα έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ!» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ fm, τονίζοντας ότι «ο χώρος δεν πέθανε, πέθανε το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε».

Αναφερόμενος στους «58» και την κεντροαριστερά, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε: «Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε καλά. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ το αντιμετώπισε σωστά το εγχείρημα αυτό. Επαναλαμβάνω πού ήταν η αδυναμία, διότι πραγματικά, από υπαρκτές δυνάμεις, για να συνασπίσει τον ευρύτερο δυνατό χώρο, έπρεπε να είναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μέσα σ’ αυτήν την υπόθεση. Και η αποκλειστική ευθύνη αφορά ασφαλώς τη ΔΗΜΑΡ και όχι το ΠΑΣΟΚ που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».

Για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη κινήθηκε στο «μονοπάτι» του Ευάγγελου Βενιζέλου και δήλωσε ότι «είναι περισσότερο ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής». Παράλληλα, είπε: «Δεν έχεις να προτείνεις τον εαυτό σου για να σώσεις τη χώρα, αν δεν έχεις τι να πεις ποιο είναι το επόμενο βήμα και να εμπνεύσεις τον κόσμο γι’ αυτό που πρέπει να έρθει. Όχι γι’ αυτό που ο κόσμος το έχει χάσει και νοσταλγεί, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόν τον καιρό, που είναι ένα κακό όνειρο για την πλειοψηφία του λαού, πρέπει να προτείνεις. Και αν δεν λένε τίποτα, είναι προϊόντα της κρίσης και θα επιβιώνουν όσο θα επιβιώνει η κρίση».

Τέλος, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στο Μνημόνιο τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία για το τι θα γίνει μετά το Μνημόνιο, πρέπει να υπάρξουν εκλογές ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές.

Από greekmoney, μέσω “Το Γρέκι
Αναρτήθηκε από  sibilla

Απάντηση