ΟΛΑΪΤΑΝ -ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ 2-3-2014  — Εκ προοιμίου εύχομαι στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καλή ανάρρωση και γρήγορα να τον χαρούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στα γήπεδα.

  — Όμως δεν πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα και να μένουμε στο τι δήλωσε (περί ιογεννούς μυοκαρδίτιδας) ο γιατρός του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το συμβάν στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, της 2-3-2014, στο οποίο από το πουθενά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έπεσε ξερός στο χορτάρι και πάγωσε τους πάντες.

  — Δεν πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα, όταν τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλά επεισόδια λιποθυμιών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, τα οποία κατέληξαν σε θανάτους από καρδιακή προσβολή, λόγω χρήσης αναβολικών.

  — Δεν πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα, όταν είναι διαπιστωμένο, ότι τα αναβολικά προκαλούν στους αθλητές που τα χρησιμοποιούν και καρδιοπάθειες

  — Δεν πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα, όταν ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου σαν τον Ολυμπιακό, όταν αγοράζουν ποδοσφαιριστές (ο Ολαϊτάν αγωνιζόταν πέρυσι στη Βέροια) τους περνούν από ιατρικό κόσκινο.

  — ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ολαϊτάν είναι ντόπας. Όμως ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος, δικαιούται το αυτονόητο. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.

  — Ακόμα κι΄ εδώ ταμπού???… Εδώ εγώ, θέλω να ξέρω. Τι πιο φυσιολογικό, από μια τέτοια ενημέρωση. Έχω δικαίωμα να ξέρω και πρώτος θα χειροκροτήσω την υγιή επάνοδο του νεαρού άσου του Ολυμπιακού.

Απάντηση