ΚΕΡΙΑ ΠΕΝΘΟΥΣ  — Παγωμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης μετά τις δυο τραγωδίες που γράφτηκαν στο νησί μέσα σε δυο 24ωρα…
   — Το οικονομικό αδιέξοδο όπλισε το χέρι δυο επιχειρηματιών που έβαλαν τέλος στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο ο ένας το πρωί του Σαββάτου και ο δεύτερος την Κυριακή.

  — Στην πρώτη περίπτωση ο γνωστός επιχειρηματίας Τάκης Παυλάκης αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο κέντρο του Ηρακλείου.
   — Σύμφωνα με την αστυνομία η αυτοκτονία του συνδέεται με οικονομικά θέματα που αναμένεται να διερευνηθούν τις επόμενες ημέρες.
   — Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο σπίτι του βρέθηκε ένα ιδιοχειρο σημείωμα που έλεγε ότι εφόσον ξεκαθαριστούν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν αφήνει στην κόρη του ότι περιουσιακό στοιχείο απομείνει.
   — Ο ίδιος λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει έπασχε απο καταθλιψη και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ και στο παρελθόν είχε διαπράξει απόπειρα αυτοκτονίας.

  — Χρωστούσε στην εφορία
   — Στη δεύτερη περίπτωση τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 56χρονος επιχειρηματίας από τη Μεσαρά που διέμενε στη Χερσόνησο.
Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του. Τον 56χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας εντόπισε το πρωί της Κυριακής η πρώην σύζυγό του, που είχε κλειδιά του σπιτιού του και η οποία ενημέρωσε τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας χρωστούσε μεγάλα ποσά στην εφορία και δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.
Αναρτήθηκε από το Press-gr

Απάντηση