ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ
ΛΟΙΠΟΝ: Στις εικόνες 1 έως και 6 έχουμε το πρώτο μπουκάλι, που κάνει τη τροχιά του πάνω από τα κεφάλια των μπάτσων με τα μαύρα, δεν τους αγγίζει καθόλου και σκάει (εικόνα Νο 6) δύο μέτρα πίσω και δεξιά όπως τους βλέπουμε. Προφανώς οι “φίλοι” που με επικρίνουν, “βλέπουν” μόνο αυτή τη φιάλη, η οποία φαίνεται (επίσης στη εικόνα Νο 6 που έχει προσπεράσει τους μπάτσους), είναι τελείως ανέπαφη, με το πόμα της. Μόνο η συσκευασία δώρου της λείπει, δι’ ό και το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα μου, δεν της έδωσε καμία ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν έχει σχέση με την ανάφλεξη, ούτε με τον τύπο με το λαδί μπλουζάκι που ακολουθεί και ρίχνει τη μπόμπα στο καφάλι του μαυροφορεμένου ένστολου, που βλέπουμε παρακάτω:

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ
Στις παραπάνω εικόνες Νο 7 έως και Νο 18, οι οποίες είναι κατ’ απόλυτη σειρά, η συνέχεια της ιστορίας του προηγούμενου άσχετου μπουκαλιού (εικόνες 1 έως 6), ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ, ο οποίος (μπάτσος) ρίχτηκε από τη ψυχοπαθή δολοφόνο-μηχανή του εντούρο!!! και έχουμε ταυτόχρονα, τη γραπτή ιστορία του τύπου με το λαδί μπλουζάκι, που όπως ξέρουμε έκανε ένα ύποπτο ημικύκλιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΟΚΟΛΩΝΑ, ΟΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ (με την ιδια υποπτη διαδρομη) ΑΛΛΟΙ 3-4 ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ σαν στο σπίτι τους, ενώ σε απόσταση αναπνοής υπήρχαν δεκάδες ένστολοι και μη μπάτσοι.
Φαίνεται, ότι συνηθίζεται σε κάποιους κύκλους, να εμπιστεύονται όποιον μαλάκα τους πλησιάσει  και με χαρακτηριστική επίδειξη φιλοξενίας και κουβαρντοσύνης, μοιράζουν δεξιά και αριστερά μολότοφ, λες και γνωρίζονταν απ’ το στρατό ή την ……… Έτσι, αφού είχε περάσει το άσχετο μπουκάλι από άλλο σημείο βολής και άλλη τροχιά, ο τύπος με το λαδί παίρνει με την άνεσή του μια πλήρη μπόμπα σε φιάλη του 1 λίτρου με πώμα εμποτισμένη κουρελού και από απόσταση 2 μέτρων τη κοπανάει με δύναμη στο κράνος του ένστολου με τα μαύρα. Με το που σκάει η μπόμπα, το μεγαλύτερο κομμάτι της καταδιώκει έναν άλλο περίεργο τύπο με κόκκινη μπλούζα, ο οποίος έντρομος προσπαθεί να σωθεί μέσα στα δέντρα. Ευτυχώς που υπάρχει κι’ αυτός, γιατί με τις ξεχωριστές κινήσεις του, διευκολύνει τον διαδοχικό εντοπισμό και των δύο διαφορετικών μπουκαλιών. Παρ’ ότι διανύουμε και αποκριάτικη περίοδο, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αναρχικούς, ο τύπος με το λαδί και οι συνάδελφοί του, δεν νιώθουν την ανάγκη να φορέσουν μια κουκούλα, ή έστω μια αποκριάτικη μουτσούνα του Γκαγκά, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Αυτό με κάνει να υποπτεύομαι, ότι οι υπηρεσίες του ρουφιάνου Παπουτσή δεν εκπαιδεύουν σωστά το τμήμα προβοκάτσιας. Η υπερβολική σιγουριά ηταν πάντα η πιστοποίηση βλακείας των παρακρατικών.
Σύμφωνα με τις πτωχές πληροφορίες του Μπαρμπανίκου, το γκρουπ των ορίτζιναλ αναρχικών έχει άλλοθι για το περίεργο συμβάν (που παρεπιμπτόντως συναίβη πλησίον αντίστοιχου γεγονότος προηγούμενης σύναξης), διότι και καθότι ήσαν απαασχολημένοι σε μάχη σώμα με σώμα και με τα ξύλα απ’ τις σημαίες τους, σε τελείως διαφορετικό σημείο.
Τσάμπα μαθήματα πληρώνουν στους Ισραηλινούς εκπαιδευτές…..
Το αποτέλεσμα του δεύτερου μπουκαλιού το διαπιστώσαμε δεόντως με το λαμπάδιασμα του μπάτσου με την εντούρο-φονιά. Το πρώτο μπουκάλι, που προσπερνά πάνω από τα κεφάλια των μπάτσων το βλέπουμε ολόκληρο να σκάει 2 μέτρα πίσω τους, χωρίς να υπάρχει συνέχεια για να δούμε αποτέλεσμα (αν ήταν μολότοφ ή εμφιαλωμένο νερό), γιατί αυτός που τράβηξε το βίντεο ήταν επικεντρωμένος στους 2 μπάτσους και τη μηχανή-μπουλντόζα καταστολής.
Τώρα το θέμα δεν είναι και για ατέρμωνες συζητήσεις. Υπάρχει το βίντεο, υπάρχουν και οι διαδοχικές εικόνες και ο καθένας καταλαβαίνει ότι γουστάρει.

Απάντηση