ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ 1  — ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 1251/67 ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.

  — «Η συμμορία της διαφθοράς εξευτελίζεται με την επιμονή της σε τροπολογίες νομιμοποίησης «μαύρου» χρήματος από λαθρεμπορία καυσίμων»

«Για τρίτη φορά η Συγκυβέρνηση της αδιαφάνειας και της διαφθοράς προσπαθεί να περάσει τροπολογία για να χαρίσει εκατομμύρια ευρώ, να νομιμοποιήσει «μαύρα» χρήματα λαθρεμπορίας καυσίμων και να στερήσει το Ελληνικό Κράτος από φόρους «εχόντων και κατεχόντων». Επαναφέρουν διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που έχουν καταργηθεί και τις τροποποιούν για να ταιριάζουν καλύτερα στα ανήθικα σχέδια των κομματικών φίλων του κ. Σαμαρά.

  — Στο ίδιο νομοσχέδιο με το οποίο ο κ. Μητσοτάκης πετά στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους, καταστρέφει οικογένειες, στερεί το δικαίωμα στην εργασία σε εγκυμονούσες και μητέρες βρεφών και παραδίδει το Κράτος στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα αποδιοργάνωσης και αναξιοκρατίας περιλαμβάνεται η τροπολογία 1251/67/7-3-14.

  — Στη δεύτερη παράγραφο της τροπολογίας επιχειρείται το αδιανόητο. Να επανέλθουν και να τροποποιηθούν διατάξεις που δημιουργούν δυνατότητες τεράστιας φοροδιαφυγής και αδειάζουν τα δημόσια ταμεία. Η επιμονή των υποτακτικών της Τρόικας να περάσουν τη συγκεκριμένη διάταξη για τρίτη φορά ενώ στρέφουν εντέχνως αλλού τα φώτα της δημοσιότητας αποκαλύπτει τη διαρκή δέσμευση τους στην αποπληρωμή κομματικών γραμματίων με τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών».

Αναρτήθηκε από aristos arestos – Έχω μάτια και βλέπω

Απάντηση