ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 1  —  …. Σήμερα *** ζητάει την ψήφο μας ….το 1999 έλεγε: «Αδιανόητο γεγονός η Εισαγγελική παρέμβαση» στο Χρηματιστήριο! ….αδιαφορώντας αν με τις δηλώσεις του ….ασκούσε ο ίδιος -από θεσμική θέση- παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης!

  — Ήταν τότε που ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κολιοκώστας διέτασε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και έρευνα για τα καταγγελλόμενα δια του τύπου ….»καμώματα» της πόρνης της Σοφοκλίτσας:
  — «Φήμες, παραπλάνηση, χειραγώγηση μετοχών, αδράνεια ή και συνενοχή των ελεγκτικών οργάνων είναι τα μυστήρια της Σοφοκλέους που δίδουν το στίγμα – την κατεύθυνση προς την οποία στρέφεται η έρευνα του Εισαγγελέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κ. Δ. Aσπρογέρακα.»
 
  — Αυτά ….με την ευκαιρία της άσκησης έφεσης του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά της πρόσφατης «αθωωτικής απόφασης» ….για το σκάνδαλο του ΧΑΑ.
 
  — *** ….και το όνομα αυτού -του εκτιθέμενου εις τας εκλογάς- ….εν καιρώ τω δέοντι!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΦΕΣΗ- ΣΤΟ:
Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που μελέτησε το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ζήτησε να ασκηθεί αναίρεση επικαλούμενος νομικά σφάλματα και ελλείψεις στην αιτιολογία των δικαστών… … … … …

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *