ΚΗΔΕΙΑ ΝΕΚΡΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ   — Μετά την επιτυχημένη χρήση ναζιστικών ταγμάτων εφόδου στην Ουκρανία, ακροδεξιά ισλαμοφασιστικά τάγματα εφόδου κινητοποιεί και ο Ερντογάν για να αντιμετωπίσει τους πολίτες της Τουρκίας που έχουν βγει στους δρόμους και διαδηλώνουν…

  — Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ακροδεξιοί παρελαύνουν στο Okmeydanı. Οι κάτοικοι της περιοχής καλούν όλο τον κόσμο να υπερασπιστεί τη γειτονιά. Οι ισλαμοφασίστες φωνάζουν συνθήματα όπως «Allah-u Akbar» («Αλλάχ Ακμπάρ», δηλαδή «ο Αλλάχ ο Ύψιστος, ο ένας και μοναδικός, ο αληθινός Θεός») και συνθήματα εναντίον του 15χρονου νεκρού Ελβάν, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να τους κοιτούν.

  — Ακροδεξιές ισλαμοφασιστικές συμμορίες έχουν βγει και στους δρόμους της Kasimpasa μετά την «ύποπτη» δολοφονία του 22χρονου ακροδεξιού Burakcan Karamanoğlu.

  — Την Τετάρτη αστυνομικός 30 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από τα δακρυγόνα που ο ίδιος έριχνε στους διαδηλωτές, στην πόλη Τουντσελί της Τουρκίας.

  — Τοπικά ΜΜΕ στο Okmeydanı μετέδωσαν ότι 22χρονος διαδηλωτής υπέκυψε στα τραύματά του ενώ οι διαδηλωτές ήταν επιφυλακτικοί και εξέταζαν αν διαδήλωνε κατά ή υπέρ της κυβέρνησης Ερντογάν. Ο νεκρός 22χρονος Burakcan Karamanoğlu ανήκει στο χώρο της ακροδεξιάς και δεν έχουν γνωστοί οι λόγοι και ποιος τον σκότωσε. Οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για προβοκάτσια.

TRIBUNE.GR
Αναρτήθηκε από  ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση