“Σαν πήρα εναν κατήφορο στην άκρη στο ποτάμι …”

17 Μαρτίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΤ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ -Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΥΜΝΟΣ  — Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

  — Θα έχετε αντιληφθεί ότι το πολιτικό επίπεδο της χώρας μας, δεν είναι απλώς χαμηλό, είναι τοσο κάτω που ούτε Χιλιανός ανθρακωρύχος δεν το βρίσκει! Καλά δεν μιλάμε ότι κατεβαίνουν για δήμαρχοι και περιφερειάρχες διάφοροι, όπως ο κος Βουδουρης και ο κος Σαμπαζιωτης που δεν αφήνουν το βουλευτικό τους αξίωμα, γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένας μισθός βουλευτή δεν τον βγάζουμε εμείς ούτε σε ένα χρόνο!

  — Τα μήνυμα μάλλον είναι το εξής: Ελάτε να με βολέψετε εσείς με την ψήφο σας, και σας βολεύω κι εγώ μετά με κανένα διορισμό! Και αν δεν το κάνετε, ξαναμπαίνω στη Βουλή και στη σιγουριά του μισθού μου! Ε, μα τι; θα διδάσκαμε ήθος και πολιτική διαφάνεια; Όταν με μια ανακοινωσούλα περνάς από το ένα κόμμα στο άλλο, σαν να πας από καφετερία σε μπυραρία για το ποτό σου, ενώ σε άλλες εποχές θα σε γιουχάιζαν ακόμα και τα περίπτερα, τι να περιμένεις μετά, άλλα βαθυστόχαστα πολιτικά νοήματα από όλους αυτούς τους διακορευτές της εξουσίας;
   — Όμως και ο Ελληνικός λαός κατάντησε μια μάζα που πηγαίνει όπου του δείχνει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, χωρίς καμιά κριτική σκέψη και χωρίς κανένα ερώτημα! Όχι μόνο δεν έχει εμπιστοσύνη στα παλιά κόμματα (και καλά κάνει) αλλά όποιος γυρολόγος βρεθεί, του δίνει ένα γερό φιλοδώρημα ψήφων!
   — Δεν πρόλαβε να βγει το « ποταμι» και του δίνουν οι δημοσκοπήσεις 13% !! Με τι κριτήριο; Τίποτε! Με την ελπίδα ότι έχει κάτι μέσα στο σακούλι του ο Θεοδωράκης να ταΐσει τον πεινασμένο Έλληνα!
   — Η Ελιά και αυτή, ενώ οι πάντες πλέον γνωρίζουν ότι είναι απλώς μια μεταμφιεσμένη Πασοκτζου αλεπού στο παζάρι, ο κόσμος της δίνει αβάντα γερή για τις εκλογές! Να μην σας πω ότι διαβάζω ότι ξεθάρρεψε και ο Γιώργης ο Παπανδρέου και θέλει και αυτός κόμμα!
   — Κάπως έτσι είχε πάρει και το τεράστιο ποσοστό της η Χρυσή Αυγή! Με το σκεπτικό του πολίτη, ότι τα κόμματα δεν παράγουν κανένα έργο, η Χρυσή αυγή τουλάχιστον δέρνει! Ψηφίζουμε! Μπράβο στους μπράβους!
   — Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα, αν σε μία τέτοια εποχή, ο Συριζα που όπως δείχνουν τα πράγματα, ίσα-ίσα που φεύγει μισή –μια μονάδα από τη ΝΔ, την ώρα που για πλάκα ο Θεοδωράκης με ένα σακίδιο στην πλάτη κατέβηκε και μάζεψε 13% , τότε πρέπει να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά για αυτούς, δεν τους εμπιστεύεται καθαρά ο λαός, ίσως δεν δίνουν ελπίδα, όραμα, λύσεις προοπτική!
   — Να είμαστε ξεκάθαροι και ρεαλιστές! Αξιωματική αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή σε μια χωρα, που έχουν πέσει τα πρέκια, έχουν διαλυθεί τα δοκάρια και έχει κατεδαφιστεί, με Τρόικες να κυβερνάνε, Έλληνες να αυτοκτονούμε και Γεωργιάδηδες να έχουν διαλύσει τα συστήματα υγείας, θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 50%…
Άμα αγαπητοί σύντροφοι περιμένετε να πάρει καλό ποσοστό ο Καμμένος για να κυβερνήσετε, ζήτω που καήκαμε.. και ψεκαστήκαμε όλοι μαζί!
Θόδωρος Γαλανοπουλος

Αναρτήθηκε από το KAPISTRI

Απάντηση