ΜΟΙΡΑΣΙΑ -ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1  — Κάνοντας την εισαγωγή στις σημερινές δηλώσεις Σαμαρά στο Υπουργείο Οικονομικών για το κλείσιμο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο Γιάννης Στουρνάρας ξεκίνησε τις ευχαριστίες.

  — Με το που τελείωσε τη σύντομη δήλωσή του, ξεκίνησε η φημολογία για τα περί αποχώρησης του Γ. Στουρνάρα από αυτό το πόστο, αφού η αποστολή του εξετελέσθη! Δεν ξέρουμε αν οι ίδιες φήμες συνεκτίμησαν το γεγονός ότι ευχαρίστησε και ανθρώπους με τους οποίους δεν είχε καμία επαφή το τελευταίο χρονικό διάστημα!

  — Η δήλωσή του:

  — «Τελειώσαμε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Το απόγευμα θα υπάρξει staff level agreement από τους εταίρους. Τα κείμενα διαμορφώνονται και τελειώνουν.

  — Θα ήθελα, στη φάση αυτή, να ευχαριστήσω πρώτα τον Πρωθυπουργό για τη συμπαράσταση, αυτούς τους επτά πολύ δύσκολους μήνες – αυτό το review ήταν πολύ δύσκολο, το δυσκολότερο έως τώρα. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών καταφέραμε να βελτιώσουμε την οικονομία σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά και να πετύχουμε αρκετά θέματα μέσα σε αυτή την έκθεση.

  — Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους Υπουργούς, τους συναδέλφους, που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή φανήκαμε πολύ ενωμένοι- σε μια πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση, όλοι μαζί.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους στενούς μου συναδέλφους, συνεργάτες στο Υπουργείο αυτό, τους Υπουργούς, τον κ. Σταϊκούρα, τον κ. Μαυραγάνη, τους Γενικούς Γραμματείς, την κυρία Παπακωνσταντίνου, τον κ. Θεοχάρη, το Πρόεδρο του ΣΟΕ κ. Τσακλόγλου, και όλους τους συμβούλους που δούλεψαν μέρα νύχτα για να μπορέσουμε να έχουμε σήμερα το αποτέλεσμα αυτό.»

Αναρτήθηκε από το economikos – olympia.gr

Απάντηση