Θρασύτατη ανακοίνωση της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε “παραδίδει” μαθήματα γλωσσολογίας και ήθους

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε, που εκμεταλλεύεται τα διόδια στη γέφυρα του Ρίου, εξέδωσε χτες μια τουλάχιστον προσβλητική ανακοίνωση. Με περισσό θράσος μας κάνει μαθήματα γλωσσολογίας και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει Ελληνες χωρίς φιλότιμο όσους συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στα διόδια του Αντιρρίου για να διαμαρτυρηθούν για τη νέα αύξηση στις τιμές των διοδίων. Παράλληλα μας επιπλήττει ηθικά ζητώντας “την καταδίκη της παρεκτροπής από τους οργανωτές της κινητοποίησης”!

Το πόσο έντιμο και ηθικό είναι ν’ αυξάνουν οι ίδιοι κάθε τρεις και λίγο το αντίτιμο των διοδίων ποιος θα μας το πει; Ο κύριος Ρέππας μήπως;
Αφορμή  για να μας κάνουν “νταντά” στάθηκαν κάποια συνθήματα που έγραψαν στους τοίχους των διοδίων οι διαδηλωτές.
Για την ταμπακιέρα βέβαια ούτε λόγος!Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Διαβάστε τη θρασύτατη ανακοίνωση των κυρίων της ΓΕΦΥΡΑΣ Α.Ε
“Σε συνέχεια της χθεσινής κινητοποίησης στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, η οποία οργανώθηκε μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Ναυπακτίας, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επαναλαμβάνει την έκκλησή που είχε απευθύνει στις 7.2.2011, όταν ομάδες φανατικών ποδοσφαιρόφιλων είχαν προβεί σε βανδαλισμούς σε βάρος του χώρου:
“Ο βανδαλισμός («Σκόπιμη φθορά ή προσβολή της αισθητικής κτισμάτων, μνημείων κ.λ.π. με αναγραφή συνθημάτων σε τοίχους κλπ.» – Λεξικό Μπαμπινιώτη), δέον είναι να αποφεύγεται σε διεθνούς εμβέλειας σύγχρονες υποδομές και μνημεία της χώρας μας, για λόγους που είναι κατανοητοί σε κάθε Έλληνα που εμφορείται από το παραδοσιακό φιλότιμο”.
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θεωρεί πώς θεμελιώδεις ηθικοί κανόνες επιβάλλουν την καταδίκη της παρεκτροπής από τους οργανωτές της κινητοποίησης.”

Αναρτήθηκε από Ζείδωρον

Απάντηση