Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ

20 Μαρτίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗΔΩΝ  — Και το γαλαζοπράσινο τσίρκο εδω και πέντε χρόνια επιδίδεται μετά μανίας σε επικοινωνιακά και άλλα καραγκιοζιλήκια…

  — Κάτω από άλλες συνθήκες, θα  έπρεπε κανείς να γελά με την κατάντια τους. Όμως αυτοί οι απίθανοι τύποι, δεν παίζουν μόνο με τη νοημοσύνη μας. Κυρίως παίζουν με την ίδια τη χώρα οδηγώντας την στην καταστροφή και την κοινωνία στην απόγνωση. Δείτε την ξεφτίλα τους…
— Γι ακόμη μια φορά και πριν σηκώσουν το άθλιο χέρι τους για να ξαναπούν το περίφημο “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”, καμώνονται τους παληκαράδες στα τηλεπαράθυρα εξαπατώντας και εμπαίζοντας τους αφελείς.

  — Έτσι,
— Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τη συμφωνία για το γάλα, σε περίπτωση που είναι σε ξεχωριστό άρθρο στη Βουλή, άφησε ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ υπογράμμισε ότι η συμφωνία για το φρέσκο γάλα των 11 ημερών είναι αρνητική και απαντώντας στο ερώτημα τι θα πράξει στη Βουλή είπε ότι «αν πάνε όλα μαζί σε ένα άρθρο στη Βουλή τότε θα το ψηφίσω».

— Πιο… κάθετος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, δήλωσε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι δεν θα ψηφίσει για το φρέσκο γάλα και τόνισε ότι δεν θα πρέπει να φέρει η κυβέρνηση τη συμφωνία σε ένα άρθρο.

Ποιό είναι το επιχείρημα με το οποίο οι εν λόγω σαχλαμαράδες επιχειρούν να εμφανίσουν ως “αναγκαίο κακό” τη δωσιλογική τους ψήφο???

“Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο το κύριο που είναι η σωτηρία της χώρας για να επιμείνουμε στο δευτερεύον (που εδώ είναι οι ρυθμίσεις για το γάλα)”.

Αντιστρέφουμε λοιπόν το ερώτημα και ρωτάμε τις θλιβερές μαριονέτες:…

  • Αφού το κύριο βρε καραγκιόζηδες είναι η σωτηρία της χώρας, τότε τι λόγο είχαν οι υπάλληλοι των ευεργετών μας να επιμείνουν στο δευτερεύον που είναι το γάλα που θα πιεί το παιδί του λαού????
  • Αφού το κύριο βρε χλεχλέδες είναι η σωτηρία της χώρας, τότε γιατί ο πατριώτης πρωθυπουργός δε μένει στο κύριο και προσυπογράφει συμφωνίες που αφορούν στο γάλα που θα πίνει το παιδί του λαού???
  • Αφού το κύριο βρε τενεκέδες είναι η σωτηρία της χώρας, και αφού γι αυτή τη σωτηρία μοχθεί το δωσιλογικό επιτελείο της κατοχικής συγκυβέρνησης, τότε γιατί δε μένει στο κύριο και δε διαχωρίζει σε επιμέρους άρθρα όλες αυτές τις “ανθυπολεπτομέρειες” για να δώσει και σε σας τη δυνατότητα να είστε οι μάγκες που καταψηφίζουν τα επουσιώδη???

Ασχοληθείτε λοιπόν με το κύριο άθλιοι υποκριτές και κόφτε πια τη μ@λακία γιατί σας πήρανε τα γάλατα…

REPORTO
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση