Ο Ανεπιθύμητος Εφοπλιστής Capt.Evangelos Rigos, της Μασαχούτσες.

25 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Η φωτογραφία είναι από 10-12-1997 και είναι η μοναδική που βρήκα.

Ο εφοπλιστής Capt.Evangelos Rigos, έχει επίσης κατασκευάσει δύο ηλεκτρονικά φόρουμ. το HELLENIC-PROFESSORS-PHD – GREECE.ORG  και Hellenic Electronic Center, στα οποία προσπαθεί μανιωδώς να παρασύρει και να εντάξει όποιον θεωρεί επώνυμο Έλληνα, και τρελαίνεται ιδιαίτερα για Πανεπιστημιακούς, με τους οποίους όμως δεν τα πάει καθόλου καλά.

Κατά καιρούς μας τρελαίνει με διάφορα παρανοϊκά e-mails και πρόσφατα πήρα πολλές ανάποδες, όταν μου έστειλε ένα γλοιώδες φιλοισραηλινό e-mail, με το οποίο κατακεραύνωνε Θεοδωράκη και Γιανναρά, για τη στάση τους απέναντι στους Εβραίους.

Τώρα τι σόϊ εφοπλιστής είναι ούτε και ξέρω. Ότι στοιχείο κι’ αν βρεις, πληροφοριακά προέρχεται απ’ τον ίδιον. Διαβάζοντάς τον, διαπίστωσα ότι πουλάει ….βιβλία!!!! Γι’ αυτό τρελαίνεται για καθηγητές??? Διαμένει μόνιμα στην Αμερική.

Τον θεωρώ ιδιαίτερα επικίνδυνο, του έστειλα τα προσωπικά μπινελίκια και ενημερώνω ότι τον συμπεριέλαβα στη μαύρη λίστα μου, σαν ακραίο φιλοσιωνιστή-νεοναζιστή. Αν έχω όρεξη αύριο και δεν με πνίγουν τα θέματα, θα συμπληρώσω το άρθρο.

1 Comment

  • Ο/Η Αγροφυλακας λέει:

    Τι αεορολογιες ειναι αυτες ρε αποτετιε.
    Αν ο Ριγος ειναι εφoπλιστης εγω ειμαι αστροναυτης. Και αν ο Ριγος μενει μονιμως στην Αμερικη εγω μενω μονιμως στο φεγγαρι. Αν δεν ξερεις να ρωτας πρωτα, πριν περνας το πρωτο που βρεις μπροστα σου απο γεναιες δεκατεσσερες.
    Δεν συχναζω εδω αλλα καποιος μου ειπε για τις ανοησιες που γραφεις για τον καπετανιο, το οποιο γνωριζω προσωπικα, και γιαυτο παρενευηκα.

Απάντηση