Ανελέητος ο Αδωνις… Συνελήφθη μεταμφιεσμένη η Ευγενία !!!…

28 Μαρτίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΔΩΝΙΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ -ΜΑΤ -ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ  — COMODO

  — Το περιστατικό συνέβη δίπλα από το φαρμακείο του προέδρου των φαρμακοποιών Αθηνών, Κώστα Λουράντου, το οποίο είναι αποκλεισμένο εδώ και μέρες, από ισχυρές ειδικές δυνάμεις του αναρχοναζιστή σιωνιστή, Αδωνάϊ Γεωργιάδη.

  — Στο συγκεκριμένο φαρμακείο, οι ταγματασφαλιστικές δυνάμεις και ο φαρμακοκακοποιός Αδωνάϊ, πιστεύουν ότι έχουν καταφύγει και κρύπτονται, δεκάδες χιλιάδες φθηνές ασπιρίνες, οι φθηνότερες της αγοραίας Ευρώπης!!!

  — Λόγω της αφοσιώσεως στο τροϊκάνικο καθήκον του, ο Αδωνάϊ δεν αντελήφθη το τι συμβαίνει στα του οίκου του, με αποτέλεσμα η εκεί γενική διεύθυνση, να έχει περιέλθει στην Ευγενία, η οποία εκ πεποιθήσεως δεν θέλει να κουράζει Φιλιππινέζες και έχει αναλάβει προσωπικώς, τη φροντίδα των παιδιών και του οίκου του εκδοτικού!!!… Ακόμα και τα μαγειρέματα, ακόμα και τη λάντζα και τις λεκάνες άσπρη δύναμις!!!

  — Αίφνης και συνάμα με την έναρξη της φαρμακοκινητοποιήσεως, ο υιός γέμισε πυρετό, από πάνω μέχρι κάτω του και στο σπίτι δεν υπήρχε ούτε μία ασπιρίνη εισαγωγής εκ του Μονάχου.

  — Ένεκα της έμφυτης ευστροφίας της, η Ευγενία δεν πτοήθηκε καθόλου, ούτε και κατουρήθηκε εκ του φόβου του γενικού περί γρίπεως. Μια και δυο, φορά τη περούκα της κοκκινομάλλας μετεμφιέσεως και βγαίνει νύχτα στα κατατόπια της μαύρης αγοράς ασπιρινών, δια να προμηθευθεί τα στοιχειώδη. Ο τρόπος όμως που εκινείτο και η κοκκινομαλλού μετεμφίεση, δεν ήταν δυνατόν να μην υποπέσει στην αντίληψη του ευφυούς άνευ εγκεφάλου Αδωνάϊ, ο οποίος και άνευ ουδεμιάς βοήθειας την κεφαλοκλείδωσε, την έριξε καταγής και την καπάκωσε κατά τρόπον άκομψο και εντελώς παρεξηγήσιμο για κάθε πονηρόν νού!!!

  — Ευτυχώς, επικράτησαν απόψεις ψυχραιμότερων αναρχοναζιστών, οι οποίοι και εβοήθησαν να λυθεί η παρεξήγηση.

  — Μόλις έμαθε τα περί εμπύρετου υιού ο Αδωνάϊ, από εκεί που είχε με τους πουστοτσαμπουκάθες τον πρόεδρο των φαρμακοποιών, σύρθηκε στα προσφιλή του τέσσερα και άρχισε να προσκυνεί και να γλείφει, κατά τα όπως καλά ήξευρε και προ της υπηρετήσεως της τρόϊκα δια υπουργικού θώκου, μπας και πετύχει να του χορηγηθεί ένα κουτί ασπιρίνες, έστω και φθηνές.

Απάντηση