Ερώτηση προς κάθε σκεπτόμενο πολίτη σχετικά με τον Τσοχατζόπουλο

26 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Εάν είσαστε κοινωνικός λειτουργός , όχι κατ ανάγκην πρώην υπουργός ή βουλευτής αλλα και ένας απλος δημόσιος υπάλληλος και μαζευόταν κάτω απο το σπίτι σας πλήθος κόσμου και σας έλεγε ΚΛΕΦΤΗ, ΑΛΗΤΑΡΑ, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ κλπ τι θα κάνατε;
Νομίζω στην καλύτερη περίπτωση θα παθαίνατε έμφραγμα απο την ντροπή… για να μην αναφερθώ σε Ιαπωνικές πρακτικές (χαρακίρι κλπ).
Και όμως είναι τόσο παχύδερμο αυτός ο Τσοχατζόπουλος και τόσο αναίσθητος που δεν έπεσε από ευθιξία απο την ταράτσα να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί .
Απαντήστε στην ερώτηση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!!!
peramatozoaki
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Χειροκροτώ και επαυξάνω αλλά, για να μη φανούμε στο τέλος ότι κι’ εμείς είμαστε καραγκιόζηδες και νεροκουβαλητές άλλων ληστών και ληστοσυμμοριών, δεν φτάνει αυτό, δεν φτάνει και η επίσης μονόπαντη επίσκεψη στο σπίτι του ληστή Σημίτη…. Οι επισκέψεις πρέπει να είναι πλουραλιστικές. Πρέπει να έχουμε την αξιοπρέπεια να δείχνουμε και να κράζουμε ισόποσα και αντικειμενικά και όμοια, την επίσης λυστοσυμμορία, των επίσης ξενόδουλων κυβερνήσεων Καραμανλή, της εν αναμονή ληστοσυμμορίας του Σαμαρά, τους αδίστακτους πράκτορες του διεθνούς Σιωνισμού Καρατζαφέρη, τους ψευδεπίγραφους επίσημους “αριστερούς” του ωχαδερφισμού….. Με τους τώρα του γκαγκά-Τζέφρι Παπανδρέου, που αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ότι ήταν και είναι το κρυφό βαρύ πυροβολικό της ληστοσυμμορίας Σημίτη, τι κάνουμε???? Γιατί οι Τσουτσουνέρος μου δεν είναι και μαλάκες, για να το παίξουν απορροφητικοί σάκοι του μποξ….
Κοντολογίς, πρέπει να κάνουμε τη τσουτσουνέρικη επανάστασή μας, μακριά από ύποπτες εξαρτήσεις νεροκουβαλητών απατεώνων……
Από νωρίς…… προυνό-προυνό…..

Απάντηση