ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Κ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ   — ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ “ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ” ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΝουΔού.

  — …Συγχρόνως αυτομοστράρεται, ως ο νυν υπερυπουργός, ο οποίος μπαινοβγαίνει ό,τι ώρα θέλει στο Μαξίμου!

  — Λίγοι μήνες εξουσίας αρκούν για να σε “απογειώσουν”… έλεγε κάποτε ένας μεγάλος Έλληνας πολιτικός!

— Φανταστείτε τι παθαίνεις αν μια ζωή επαγγέλλεσαι πολιτικός… Πετάς μόνιμα στον αέρα.

— Από αυτό το σύνδρομο φαίνεται ότι πάσχει και ο Κωστής Χατζηδάκης, μιας και νιώθει την πτώση της συγκυβέρνησης ολοένα και κοντύτερα, όπως ο ίδιος λέει στους στενούς συνεργάτες του, αλλά ταυτόχρονα τη δική του ευκαιρία να ηγηθεί της παράταξης που τον απεκατέστησε επαγγελματικά, πιο κοντά από ποτέ!

— Για αυτό όλο το στρατηγείο του βρίσκεται σε εγρήγορση. Δουλεύουν νυχθημερόν οι σύμβουλοί του

— Όχι για την προώθηση των θεμάτων του καίριου υπουργείου που του εμπιστεύτηκε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι έχουν μοιραστεί ήδη τα καίρια πόστα!

— Τι κι αν η ανάπτυξη στη χώρα έχει πέσει κάτω από το μηδέν, τι κι αν δεν έχει γίνει ούτε μια μεγάλη μεταρρύθμιση, τι κι αν το ΕΣΠΑ μένει κολλημένο στα γρανάζια της γραφειοκρατίας… Το αγαπημένο παιδί των μεγάλων καναλιών είναι στο απυρόβλητο.

— Επειδή όμως εμείς οφείλουμε να λέμε την αλήθεια, όπως κάνουμε πάντα, και να ταρακουνάμε εκείνους που τον έχουν “ψιλοπάρει”.. Σας λέμε ότι η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού θα είναι τόσο να τόσο μεγάλη που ειδικά για τους βολεμένους-επαγγελματίες της Βουλής θα είναι μέρα δίχως αύριο!

— Ο κόσμος ξύπνησε… Από το λήθαργο που τον είχε βυθίσει η ρουσφετολογική τακτική των 3 δεκαετιών μετά τη μεταπολίτευση, και αυτή τη φορά θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής!

  — Κύριε Πρωθυπουργέ, επειδή όπως ακούμε πλησιάζει η ώρα της κρίσης – ανασχηματισμού (αν και εδώ που τα λέμε δεν το πολυπιστεύουμε), φρόντισε να αξιοποιήσεις ανθρώπους που έχουν κόψει κι ένα τιμολόγιο στη ζωή τους!

ΠΗΓΗ:  newsbomb.gr

1 Comment

  • Ο/Η DANAOS λέει:

    Καλα εμας που ειμαστε στο τωρινο απο….κομμα απο τα νειατα μας και ανεχομαστε συγκυβερνηση με το καταστροφικο ΜΠΑΤΣΟΚ μας ρωτησε??? κακο πραγμα οι ονειρωξεις βλαπτουν και το μυαλο μαζι με ολα τα αλλα……

Απάντηση