ΣΑΜΑΡΑΣ -ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ -ΝΕΟΝΑΖΙ  — ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Τ ΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
— ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ.
— Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ-ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ.
  — ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ, ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ (ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ) ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.
  — ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΜΕΝΟ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,
ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
  — Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ????? ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ “ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ” ή ΜΠΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΟΝΑΖΙ???
  — Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
  — Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ κλπ, (ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ) ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ.
  — Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ.

  — ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΕΡΙΑ!!!!! Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…..

Απάντηση