ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005 ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟΣ  — Κάνω μια εξαίρεση από το εμπάργκο που προσωπικά επιβάλω στη κωμωδία ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, η οποία το μόνο που δείχνει, είναι η κοινή βούληση όλων των νεοναζί, να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή.

  — Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και συνοψίζεται στο ότι ο νεοναζί Μπαλτάκος δεν είναι απλά η εξαίρεση, αλλά ο συγκυβερνητικός κανόνας. Έχουν αποκαλυφθεί και έχουν περάσει και τους ξεχνάμε με τη βοήθεια Μπόμπολα και Ψυχάρη, χιλιάδες νεοναζί τύπου Μπαλτάκου, της γαλαζιοπράσινης συμμορίας.

  — Αυτό που αξίζει περισσότερο να καταδείχνουμε, είναι τα καλύτερα αποδεικτικά της γαλαζιοπράσινης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Οι κυβερνοναζί έχουν το θράσος να υποκρίνονται, ότι κάθε φορά πέφτουν από τα σύννεφα και ξαφνικά θέλουν να δείξουν ότι τόσο ναζισμό δεν τον ανέχονται και αμέσως βάζουν τον όποιον Μπαλτάκο στο… ψυγείο!!! ΝΑΙ, τις περισσότερες φορές, ξαναχρησιμοποιούν τον “αποκαλυφθέντα” ναζί!!! Για τέτοιον αντιναζισμό των ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΩΝ μιλάμε.

  — Για να μη τα πολυλογώ και ανακατώνομαι, δείτε τη συγκαλυμμένη αλλά πλούσια διαφήμιση του ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, στο έντυπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την…. 21 Απριλίου 2005!!!

  — ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΧΩΡΗΤΗ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΚΚΕ??????? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ (1) ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΩΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…. ΓΙΑ ΟΛΕΣ.

  — ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο “Γ.Δ.” από τον ΑΝΕΜΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  στον οποίο μπορείτε να διαβάσετε και το αντίστοιχο ενδιαφέρον άρθρο!!!

Απάντηση