ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ  1.– Τι σχέση έχει ο Μπαλτάκος με τον Καμμένο.

  — Οι Τάκης Μπαλτάκος και Πάνος Καμμένος είναι φίλοι από παλιά και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει βαφτίσει τον γιο του, Δημήτρη-Γεώργιο Μπαλτάκο. Ναι, αυτόν που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο Λιμενικό Σώμα και λίγο μετά την παραίτηση του πατέρα του πιάστηκε στα χέρια με χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή. Δηλαδή, με άλλα λόγια Τάκης και Πάνος είναι κουμπάροι.

  === Το έπιασες το ΝουΔουλικό υπονοούμενο από τη σαμαρωμένη “ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ“???????

2.– Η ΑΜΕΣΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ.
   — Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου έχει ως εξής:
   — «Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αναγνώσατε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και του κ. Κασιδιάρη.
   — Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως ζητήσαμε να διακόψετε – όχι εσείς, ο Προεδρεύων ο κ. Μαρκογιαννάκης που είναι ο «πρόεδρος των ειδικών δυνάμεων του Κοινοβουλίου» – προκειμένου να δούμε εάν αυτό το βίντεο που επικαλείτο η Χρυσή Αυγή και οι διάλογοι οι οποίοι διανεμήθηκαν ήταν αληθινοί ή όχι.
   — Βεβαίως, το Προεδρείο, ο Προεδρεύων δεν το έκανε δεκτό. Και βεβαίως έσπευσε η Συγκυβέρνηση να αρνηθεί να γίνει δεκτό. Όμως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το βίντεο και οι διάλογοι οι οποίοι διανεμήθηκαν έχουν ανέβει στο διαδίκτυο και δεν έχουν διαψευσθεί.

  — Έχουμε μια εξέλιξη λοιπόν, η οποία πράγματι με κάνει να απορώ για ποιο λόγο δεν είναι γεμάτο το Κοινοβούλιο τώρα και αναρωτιέμαι πού βρίσκονται όλοι. Έχουμε ένα διάλογο όπου ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, δηλαδή, το «δεξί χέρι» του Πρωθυπουργού σε διάλογο – ο οποίος παρανόμως, αν θέλετε, έχει μαγνητοσκοπηθεί, αλλά πάντως έχει γίνει – παραδέχεται δημόσια ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρεμβαίνουν στις αποφάσεις της δικαιοσύνης.
Εδώ, μιλάμε για συνταγματική εκτροπή. Εδώ μιλάμε για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία και δεν έχει ανοίξει μύτη.

  === Ζητούμε την παραίτηση της Κυβέρνησης, έστω και μόνοι μας.

  — Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να έχουμε ομολογία, να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο, να δίνει εντολή το Υπουργικό Συμβούλιο στη δικαστική εξουσία κι εκείνη να εκτελεί.

Κι εδώ, προκύπτουν κι άλλα θέματα. Προκύπτουν τα θέματα που θέσαμε εμείς από την πρώτη στιγμή. Διότι και σε εμάς φαινόταν περίεργο το πώς είναι δυνατόν ο Εισαγγελέας Μαδεμλής στη Θεσσαλονίκη να λαμβάνει εντολή μέσω twitter από τον κ. Μουρούτη, το Σύμβουλο Τύπου του Πρωθυπουργού και να διατάσσει αμέσως για ιδιωτικές δηλώσεις δικές μου σε κάμερα προκαταρτική εξέταση και την ίδια στιγμή να μη διατάσσεται προκαταρτική για τα παιδάκια που έπιναν αρσενικό στη Χαλκιδική.
Βεβαίως, παράξενο είναι ότι και η Βουλή ψηφίζει περίεργα. Έχουμε τη δική μου άρση ασυλίας για αυτό το λόγο, για τη Χαλκιδική, γιατί στήριξα τις μανάδες και στην ίδια ψηφοφορία συνάδελφος Βουλευτής που ελέγχεται για κάποια εκατομμύρια ευρώ παίρνει τη στήριξη της Κυβέρνησης και των Βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης και δεν παραπέμπεται. Έχουμε στοιχεία, τα οποία μας κάνουν πλέον να μπορούμε να μιλάμε στον ελληνικό λαό για να μπορεί να δει ποια είναι η αλήθεια.

=== Τι προκύπτει από αυτό το βίντεο και τη συνομιλία; Καταρχήν, προκύπτει ότι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του. Αυτό αφορά και την Κυβέρνηση, διότι από την πρώτη στιγμή εμείς καταγγείλαμε ότι στην Κυβέρνηση Παπαδήμου ο κ. Σαμαράς υπουργοποίησε τέως καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής, ακροδεξιά στοιχεία, τον Πρόεδρο της ΕΠΕΝ κοκ. για να νομιμοποιήσει αυτούς που ήταν στην πολιτική απομόνωση, τους νεοναζί. Κι αφού τους «νομιμοποίησε» στα μάτια του κόσμου στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, εν συνεχεία τους πήρε από το κόμμα που ήταν και πόνταρε στο να μπορέσουν αυτοί να αποτελέσουν τον κακό. Δηλαδή, να είναι από τη μια μεριά το μνημόνιο, η συγκυβέρνηση κι από την άλλη μεριά να είναι το κακό, οι ναζί. Ή να σπρώξουμε το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά στην τρομοκρατία. Αυτό ήταν το σχέδιο, τα δύο άκρα, τα οποία δημιούργησε η ίδια η Κυβέρνηση και φοβάμαι πολύ και η Τρόικα και οι δανειστές της χώρας.

Για ποιο λόγο να παίζουν τα κανάλια που στηρίζουν την Κυβέρνηση στα τηλεοπτικά δελτία εντεκάμισι λεπτά τη διανομή τροφίμων από τη μεριά της Χρυσής Αυγής και το τέταρτο κόμμα σε δύναμη, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους παίζουν ελάχιστα δευτερόλεπτα ή καθόλου; Γιατί εξυπηρετούσε το σύστημα.

Από την άλλη, όμως, εδώ αποδεικνύεται ότι και η Χρυσή Αυγή μιλούσε με την Κυβέρνηση. Δηλαδή δεν έχουμε ένα αντισυστημικό ναζιστικό κόμμα, το οποίο είναι στα άκρα. Έχουμε κάποιον που κλωτσάει πάγκους στις αγορές για να κάνει τον αντισυστημικό και την ίδια στιγμή πηγαίνει στο γραφείο του Μπαλτάκου και συνομιλεί με το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης. Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο; Σιρόπιασε το γλυκό;
Τι συμβαίνει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι; Κι απευθύνομαι ιδίως στους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν βλέπετε, πια, τι γίνεται; Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μετατραπεί σε μια ακροδεξιά οργάνωση που συνομιλεί με τους ναζί της Χρυσής Αυγής κι όταν χαλάει η μοιρασιά, όπως γίνεται στο παρακράτος, βγαίνουν τα βίντεο.
Τι άλλο θα δούμε ακόμη. Να δούμε τι άλλες συναλλαγές έχουν γίνει.

=== Δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά τα οποία γίνονται είναι και προγραμματισμένα να γίνουν. Είναι προγραμματισμένο, δηλαδή, αυτό που φοβόμασταν πολλοί ότι συνέβαινε, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.

Θέτω δύο ερωτήματα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι: «Ελληνική Δημοκρατία. Υπουργείο Εσωτερικών. 19 Μαρτίου 2004. Επείγον εκλογικό. Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών κάνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικών προσφορών για την προμήθεια καλπών για τις ανάγκες των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και των ευρωεκλογών του 2014».
=== Παραγγέλνει κάλπες, οι οποίες φτάνουν για να στηθούν τρίτες κάλπες παράλληλα με τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Το καταθέτω στη Βουλή. Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι 11340.
   === Την ίδια στιγμή χθες έρχεται ο νόμος του Υπουργείου Εσωτερικών «Εκλογή των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις». Στο άρθρο 9 παράγραφος 3 μιλάει για τρεις κάλπες.
Μιλάει για τις κάλπες των δήμων, της περιφέρειας, της ευρωεκλογής, αλλά – προσέξτε – μιλάει και για τη δυνατότητα να γίνουν εθνικές εκλογές. Μιλάει για εθνικές εκλογές.
Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε ότι η δυνατότητα που δίνεται για τη διενέργεια τριπλών εκλογών είναι πιθανώς προγραμματισμένη. Το καταθέτω στη Βουλή.
Βέβαια, λυπάμαι που ο Υπουργός επί της Δικαιοσύνης δεν…. …. …. …. ….

ΠΗΓΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 Comment

  • Ο/Η Οὐτις λέει:

    Να μην αγιογραφούμε τον Καμμένο, είναι εξ ίσου υπεύθυνος για το σημερινό κατάντημα του ελληνικού λαού.
    Θρασύτητα και με περισσή αυθάθεια δημιούργησε ένα προσωποπαγές κομματίδιο για να εκμεταλευτεί τον πόνο που προξένησε το καθεστώς της πλουτοδημοκρατίας στον Έλληνα.
    Το κομματίδιο του επανδρώθηκε από τα ίδια νεοδημοκρατικά καθάρματα, που τώρα συνεργάζονται με το κλεφτοΠΑΣΟΚ στην κατοχική κυβέρνηση.
    Το θεμελιώδες πρόβλημα του Έθνους έγκειται στην ανατροπή του αστικοδημοκρατικού καθεστώτος και την εγκαθίδρυση εθνικού επαναστατικού καθεστώτος που θα αναλάβει τον απελευθερωτικό αγώνα από την ξένη κυριρχία, που εμφανίζεται με την μορφή χρέους και δανειστών.

Απάντηση