Εβραία η Εύα Μπράουν, σύζυγος του Αδόλφου Χίτλερ.

6 Απριλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Αδόλφος Χίτλερ -Εύα Μπράουν -Εβραίοι  — Ο Χίτλερ παντρεύτηκε μια Εβραία λίγο πριν την αυτοκτονία του!!!

  — Την συνταρακτική αυτή αποκάλυψη κάνει ντοκιμαντέρ του βρετανικού Chanell 4 επικαλούμενο ανάλυση του DNA από τρίχα που βρέθηκε σε βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν.

  — Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής «Dead Famous DNA» από την ανάλυση προέκυψε μια γενετική αλληλουχία που συναντάται σε Ασκενάζι Εβραίους.

  — Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εκπομπής η τρίχα προέρχεται από «κάποιον που μπορεί να έχει Εβραίους προγόνους» προσθέτοντας ότι επιχειρήθηκε να γίνει ταυτοποίηση με λήψη DNA από δύο απογόνους της Μπράουν, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν, να βοηθήσουν στην έρευνα.

  — Τη βούρτσα μαζί με μια θήκη κοσμημάτων και ένα ανθρώπινο κρανίο είχε πάρει από το διαμέρισμα της Εύας Μπράουν ο Πολ Μπαέρ, ο γιός του οποίου δώρισε την τρίχα στους συντελεστές της εκπομπής.

  — Η συγκεκριμένη εκπομπή φημίζεται για τις «ανακλύψεις της» καθώς έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του Έλβις, το μέγεθος του μορίου του Ναπολέοντα ενώ υποστήριξε ότι ο Κάρολος Ντίκενς υπέφερε από τη νόσο του Κρον.

  — Η εκπομπή για την Εύα Μπράουν και τον Χίτλερ θα μεταδοθεί στις 9 Απριλίου.

ΠΗΓΗ: onlycy.com

1 Comment

Απάντηση