Καταγγελία – διαμαρτυρία διαφήμισης JUMBO – Πάσχα 2014 (Σφάξτη)

7 Απριλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

JUMBO 2  — Ως “Αναγνώστης” ….να προσθέσω ολίγα τινά:

  — Αυτή την χώρα δεν την ελευθέρωσαν οι Αγκόπηδες, οι Ιουδαίοι, κλπ ….αλλά οι Αρβανίτες(νησιώτες και στεριανοί), οι Βλάχοι(με την ειδική και γενική έννοια), οι Σουλιώτες, οι Σαρακατσαναίοι, οι Μακεδόνες, οι Μανιάτες, κλπ   ….και αυτοί ήρθαν μετά και “στρογγυλοκάθισαν” στο “σοφρά” ….καλά θα κάνουν να σέβονται τις παραδόσεις μας, τα ήθη, τα έθιμα ….γιατί θα ψάχνουν με το κερί ….για κορόιδα καταναλωτές.

  — Λένε -συνέβη σε γνωστό μου άτομο- ότι οι αλλαγές -τυχόν- ελαττωματικών παιγνιδιών, γίνονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες -σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε άλλα παρεμφερή καταστήματα και αλυσίδες- έτσι ώστε αν πάρετε, π.χ την Μ. Πέμπτη ένα ηλεκτρικό παιχνιδάκι  για τον βαπτιστικό σας -που του το είχατε υποσχεθεί- και δεν λειτουργεί ….δεν θα παίξει ο πιτσιρικάς το Πάσχα αλλά μετά, την άλλη εβδομάδα ….κατόπιν εορτής!  Όσοι λοιπόν πάτε για ψώνια αυτές τις ημέρες μη παίρνετε γουρούνι στο σακί, αλλά ζητήστε να ελέγξουν το παιγνίδι ενώπιόν σας και πριν την προσέγγισή σας στο ταμείο ….άντε και καλές γιορτές!

  — Λένε επίσης, ότι ….μέσα από τον τελευταίο πολυνόμο θα μπορεί και το JUMBO ….να πουλάει ψωμί και φάρμακα!…

  ===ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ:

  — Τα περίεργα φαινόμενα των κερδών της Jumbo

http://www.fpress.gr/epiheiriseis/palmos-ths-agoras/item/14286-ta-perierga-fainomena-ton-kerdon-tis-jumbo

  — “Με δεδομένο ότι ο όμιλος Jumbo πραγματοποιεί εντός ομίλου σημαντικές συναλλαγές είναι απορίας άξιον αν έχει ελεγχθεί αν οι συναλλαγές αυτές επηρεάζουν την κερδοφορία που εμφανίζεται σε κάθε χώρα και άρα τους φόρους που πληρώνει η εταιρία;” …. …. ….

  —[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

https://i1.wp.com/www.jumbo.gr/photos/dimosiothta/diafimiseis_on_air/e2pasxa.png?resize=250%2C245  — Καταγγελία – διαμαρτυρία διαφήμισης JUMBO Πάσχα 2014 (Σφάξτη) 

http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2014/04/jumbo-2014.html

Προς:  JUMBO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία
Κεντρικά Γραφεία: Κύπρου 9 & Ύδρας, Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 48 05 200
Fax: (+30) 210 48 05 212
Email: [email protected]

Είναι απορίας άξιον ποιος είναι αυτός (αυτοί) που κάθε φορά που θέλουν να γεμίσουν τις τσέπες τους σκέφτονται κάτι τόσο αισχρό, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους (Κινέζικα επιτοπλήστον)  γελοιοποιώντας Αυτούς που φόρεσαν την εθνική μας φορεσιά, Αυτούς τους Βλάχους, τους κλέφτες τους αρματωλούς, τους λεβέντες που ξέραν να τιμήσουν την πατρίδα μας, την πίστη μας και την εθνική μας κληρονομιά.

Όταν πηγαίνοντας στο εξωτερικό χώρες και πολιτισμοί χωρίς παρελθόν και ιστορία, βλέπεις σε κάθε γιορτή και σχόλι να τιμούν και να φορούν τις εθνικές τους στολές με ιδιαίτερο καμάρι.

Αυτοί λοιπόν που φόρεσαν αυτά τα τιμημένα ρούχα βλέπαν 400 χρόνια κορίτσια σε σκλαβοπάζαρα, αγόρια να τους γίνονται γενίτσαροι, χωρίς σχολεία, με φόρους, έλενχο και άδικους σκοτωμούς!

Μας κρύβουν καθημερινά τα γεγονότα, όμως ξέρουμε όλοι ότι αυτά τα Ελληνόπουλα θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας, δίχως να συμφωνήσουν και να πάρουν χρήματα πριν την επανάσταση και πριν θυσιαστούν. Ζήσαν πάμπτωχοι για να ζείτε εσείς πάμπλουτοι!
Ζεις και αναπνέεις ελεύθερος και μιλάς ελληνικά την αρχαιότερη γλώσσα (και όχι τα τούρκικα) χάριν σ’Αυτούς!
Γιατί προτίμησαν …. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ας σοβαρευτείτε λοιπόν και μην θυσιάζεται τα πάντα στο βωμό του χρήματος και στο βωμό της ξεφτίλας!
Από οργισμένη αναγνώστρια, που έστειλε το κείμενο στην εταιρεία JUMBO σε μορφή καταγγελίας.

Περισσότερα για την διαφήμιση στο:

=== Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Άλλη μια διαφημιστική αηδία της εταιρείας JUMBO,  όποιος από τους αναγνώστες μας θέλει να διαμαρτυρηθεί, η διεύθυνση και τα τηλέφωνα της εταιρείας αναφέρονται στην αρχή του κειμένου.

1 Comment

  • Ο/Η Οὐτις λέει:

    Ο Βακάκης με τα JUMBO του όχι μόνον δεν προσφέρει τίποτε στην εθνική οικονομία. Τα εμπορεύματα του είναι εξ ολοκλήρου εισαγώμενα κυρίως από Κίνα, όπου διαθέτει 4 εργοστάσια. Έκλεισε την οικογενειακή βιομηχανία παιχνιδιών EL GRECO και μετετράπη σε αεριτζή εισαγωγέα. Κάθε νέο κατάστημα που ανοίγει κλίνει δεκάδες στην περιοχή. Κάθε 50 άτομα που προσλαβάνει χάνουν αντίστοιχα τη δουλειά τους 400.
    Να επισημάνουμε ότι στο ΔΣ της JUMBO μετέχει ο Εβραίος χρηματιστής Βίκτωρ Μωυσής Ασσέρ ιδιοκτήτης μαζί με τον Άμπη Λεβή της VAL advisors ΑΕΠΕΥ.
    Έχει διατελέσει και διεύθυνων σύμβουλος της EUROΒANK χρηματιστηριακής.

Απάντηση