ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ  — Κάθε χρόνο παραμονές μεγάλης βδομάδας, όλο και κάποιο χοιρόγραφο σε πάπυρο ανακαλύπτεται εβραιειδώς, για να ταράξει κάθε θρησκευτικό πιστεύω και να σκοτώσει μια ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!….

  — Εκεί ψάξαμε κι΄ εμείς, αλλά σταθήκαμε τυχεροί άτυχοι!!! Πάπυρο βρήκαμε, χοιρόγραφος ήτανε, αλλά από θρησκευτικά άσχετος.

  — Το νέο ιστορικό παρακείμενο της εβραίας γης, αποδίδεται σε διευκρίνηση της φοράδας Ιουδήθ, που καβαλίκευε ο ταγματάρχης Μορδοχάϊ, σίγουρα μέχρι τον Νοέμβρη του 1940. Η φοράδα Ιουδήθ, η οποία ούτε καν τραυματίστηκε την ηρωική 5 Δεκεμβρίου 1940, μανθάνουσα το τι έκανε η χούντα του Παπαδόπουλου εν αγνοία της, κάθησε και περγαμήνεψε τα γεγονότα καθώς δεν τα έζησε. Από το μισοκατεστραμένο λόγω χιλιετιών ντοκουμέντο, ξεχωρίζει η φράση (σε ελεύθερη απόδοση):

  — “ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΓΝΗΣΙΟ
ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΟΡΝΤΕΧΆΪ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1940. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΚΑΒΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΚΑΡΑ-ΜΗΤΡΟΣ. – ΦΟΡΑΔΑ ΙΟΥΔΗΘ”

  — Σε άλλο σημείο υπάρχει και η εκδοχή, ότι η φοράδα Ιουδήθ βρισκόταν σε άδεια κύησης, ολόκληρο τον Δεκέμβριο του 1940!!!!

  — Η Ρεμπέκα, θυγατέρα της Ιουδήθ και κάτοχος του χοιρόγραφου της νεκράς θάλασσας, δήλωσε ότι το ντοκουμέντο παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές, για την ραδιοχρονολόγηση και ευαγγελιοποίησή του, που περιπλέκει και ίσως αμφισβητεί, την ηρωοποίηση του ταγματάρχη.

Απάντηση