ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

20 Απριλίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5  — Θα μας το αποκαλύψει η παρακάτω απλή αναφορά σε δυο αδιαμφισβήτητα γεγονότα…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  — Ουκρανία: Εξέγερση στο Ντονένσκ…
   — Συνέπειες: Σύγκληση έκτακτης διάσκεψης στη Γενεύη… Αλλαγή του γεωπολιτικού χάρτη της περιοχής… Οι εξεγερμένοι δεν καταθέτουν τα όπλα… Δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας αυτομολούν και τάσσονται με το μέρος των διαδηλωτών – εξεγερμένων.

  — Το τίμημα αυτής της εξέγερσης ήταν: …5 νεκροί. Σωστά διαβάσατε… 5 νεκροί… Μόλις 5 νεκροί που έπεσαν μαχόμενοι για τις ιδέες τους, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί τους. 5 μόλις νεκροί που πέθαναν αγωνιζόμενοι, περήφανοι και όχι ταπεινωμένοι…

  — Ελλάδα: Η εξέγερση δεν έγινε ποτέ…
   — Αιτίες: Φοβικά σύνδρομα… ατολμία… και πρωτίστως μια Αριστερά που…
εξαντλεί τη δυναμική της στην ομφαλοσκόπηση περί αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων, καταγίνεται με τα του οίκου της, βράζει στο ζουμί της, και έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο σε μια πολιτική συμμορία προσκυνημένων δωσίλογων να δολοφονεί το λαό και να βγάζει στο σφυρί χώρα και αξιοπρέπεια.

  — Το τίμημα αυτής της εξέγερσης που δεν έγινε ποτέ ήταν:… 5.000 νεκροί. Σωστά διαβάσατε… 5.000 δολοφονημένοι που δε τους δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξουν ούτε καν ένα θάνατο με αξιοπρέπεια. Λοιδορήθηκαν… Δυστύχησαν… Και τελικά αυτοκτόνησαν ταπεινωμένοι επειδή χρωστούσαν στις τράπεζες και στο φορολογικό μηχανισμό της Γκεστάπο…

  — Αυτή είναι η κατάντια μας.
   — Και γι αυτή την κατάντια, η συμμορία των δωσίλογων, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ντραπεί, γιατί έκανε συνειδητά την επιλογή της και τη φέρνει σε πέρας με απόλυτη συνέπεια, αποσπώντας τα συγχαρητήρια όλων αυτών για λογαριασμό των οποίων δουλεύει.

  — Τι πρέπει όμως να κάνει η Αριστερά η οποία για άλλα ετάχθη???
Να αισθανθεί περήφανη που μας περιγράφει με σαφήνεια αυτό που ζούμε??? Το ξέρουμε…
Και το ξέρουμε ακριβώς γιατί το ζούμε, και ας μην είμαστε και τόσο ακαταμάχητοι στις περιγραφές…

Να αισθανθεί ικανοποιημένη για την ικανότητά της να αναπτύξει σε βάθος το ακριβές περιεχόμενο αυτού που ζούμε, αλλά και την ταυτότητα του δράστη??? Κολοκύθια τούμπανα…
Και χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις, κι εμείς ξέρουμε πως είμαστε το θύμα του και ο δράστης ξέρει καλά πως είναι ο θύτης.
Αλλωστε αυτός, πρώτα δολοφονεί και μετά ζητάει ταυτότητα για να ξέρει ποιόν διαγράφει από τον κατάλογο αυτών που δικαιούνται σύνταξη πείνας και στοιχειώδεις κοινωνικές παροχές.

Οι πρωταγωνιστές του δωσιλογισμού θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα με ήσυχη τη βρώμικη συνείδησή τους, γιατί την παρέδωσαν στο διάβολο και τάχθηκαν απέναντι από το λαό αυτής της χώρας.

Οι πρωταγωνιστές του ξεσηκωμού ωστόσο, έχουν κάθε λόγο να ξανασκεφτούν τι έκαναν, και κυρίως τι δεν έκαναν, για ν ανακόψουν αυτή την πορεία πρός τον όλεθρο και την απόλυτη καταστροφή.

Καλή Ανάσταση και τα χειρότερα έρχονται… Για μας ή γι αυτούς θα το καταγράψει έτσι κι αλλιώς η ιστορία…

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση