ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ  — Το να είναι κάποιος Αλβανός και να ζει και να εργάζεται σε μια τρίτη χώρα, δεν είναι πρόβλημα….

  — Το να κουνήσει ένας Αλβανός, τη σημαία της Αλβανίας περιστασιακά, ευρισκόμενος σε τρίτη χώρα, από κάποια αιτία (πχ για νίκη της Εθνικής Αλβανίας επί της… Εθνικής Τουρκίας – λέμε τώρα), δεν είναι σοβαρό πρόβλημα για τη χώρα που τον φιλοξενεί….

  — Αν όμως ο Αλβανός, έχει μόνιμα τη σημαία της Αλβανίας στη γωνία, φάτσα-κάρτα, του μπαλκονιού του, σε πολυσύχναστο δρόμο, μιας πόλης, της χώρας που τον φιλοξενεί, επί 365 μέρες τον χρόνο σε 24ωρη βάση, με οποιοδήποτε καμουφλάζ και αν το κάνει, είναι πρόκληση και παντελώς ιδιαίτερα ασυνήθιστο γεγονός.

  — Δεν μιλώ για εδώ, στη παρ΄ ημίν μπανανία μας, που έτσι και τολμήσουμε να το δείξουμε, αμέσως θα πεταχτούν τα οβριά να μας κακοχαρακτηρίσουν μέσα από τις ναζιστικές σελίδες τους και να μας πουν “εθνικιστές” και “φασίστες” (ενώ αυτά τα οβριά δεν είναι… χα-χά). Καίγοντας τις σημαίες μας, θέλουν να δείξουν, τι μας περιμένει, έτσι και μας προκύψουν Αλί-Πασάδες, με τη βοήθεια των “τρελών του Λέτσε.”

  — ΜΙΛΩ για τη γειτονική και επίσης μαρτυρική Βουλγαρία. Μια χώρα που ούτε καν κοινά σύνορα δεν έχει με τη χώρα των σύγχρονων Αλί-πασάδων της Βαλκανικής χερσονήσου.

  — Η φωτογραφία που ανέβασα, δείχνει ότι και στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, έφτασαν Αλβανοί μετανάστες, εμποτισμένοι με τον Αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. Έναν σύγχρονο νεοναζισμό, που μπορεί να μη στρέφεται κατά των συμμάχων τους Εβραίων, είναι όμως μια άγρια μορφή νεοναζισμού, που ενειρεύεται τον γενικό αφανισμό, άλλων λαών της Βαλκανικής!!!!

  — Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι ένας θρασύδειλος Αλβανός, προκαλεί σε μόνιμη βάση, τους κατοίκους της πόλεως (Σαντάνσκι) και της χώρας (Βουλγαρίας) που τον φιλοξενεί, προβάλοντας ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΑΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, τη σημαία της Αλβανίας και σίγουρα καμαρώνει πίσω από τις βρώμικες κουρτίνες του, για το κατόρθωμά του!!!! ΕΠΕΙΔΗ όμως ταυτόχρονα είναι και χέστης, καλού-κακού, πίσω από την Αλβανική σημαία, βάζει και μια βουλγάρικη, ώστε να μη…. δίνει δικαιώματα στους ιθαγενείς Βούλγαρους να αγανακτούν με τη “μαγκιά” του. Θέλει να κορδωθεί, αλλά με καπότα ντόπια για προστασία της νόθας γενναιότητάς του!!!!

Το έχω πει δεκάδες φορές…. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ…. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!!!!

Απάντηση