ΠΑΠΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ 1  — Δεν προλαβαίνουμε να βλέπουμε και να διαβάζουμε τον σχεδόν καθημερινό, προεκλογικό-ιντερνετικό έρωτα του Αρούλη Σπηλιωτόπουλου, μετά του αναξίου αρχιεπίσκοπου της συγκυβερνητικής εκκλησίας….

  — Μετά τι περιμένεις??? Είναι σαν σύνθημα…. Μη πω γενική διαταγή…. Σωσίβιο στη κατοχή….

  — Αν κάνετε μια βόλτα σε ιστοσελίδες (blogspot, facebook, twitter…), είκολα θα διαπιστώσετε, ότι παπάδες, δεσποτάδες, πατριάρχης, της κρατούσας συγκυβερνητικής εκκλησίας, χρησιμοποιούνται, ως…. προεκλογικό υλικό υποψηφίων.

ΠΑΠΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ 2  — Και μη μου πει κανείς “αθώος” και τι να κάνει  το κάθε ράσο…. Μαθές, αιφνιδιάζεται…. Αμ, ΔΕΝ…..

  — Να εξαπολύουν καραυνούς, με ασήμαντες αφορμές, ξέρουν…. Ξέρουν ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένες ειδησεογραφικές σελίδες, αλλά απροκάλυπτες ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ, ΤΥΧΟΣΙΩΚΤΙΚΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, όπου υποκριτές υποψήφιοι, χρησιμοποιούν τα κρατικοδίαιτα ράσα, με αναμφίβολη συγκατάβαση των φορέων τους….

ΠΑΠΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ 3  — Μια επιστολή, με τέσσερις λέξεις, είναι αρκετή, για να κατεβάσει ο κάθε κοπρίτης υποψήφιος, τη ρασοδιαφήμιση. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΑΒΗΧΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!!… Αν δεν συμμορφωθεί άμεσα, τότε ο εν δυνάμει ρασοφόρος κομματικός σπόνσορας, πρέπει να αποδοκιμάσει τον αυθαίρετο πολιτικό κοπρίτη και να προσφύγει στη δικαιοσύνη, για να προστατέψει την…. υπόληψή του!!!

  — Έχει???… Μόνο μούγκα και νέες συναντήσεις, παραθρησκευτικών ενέσεων….

ΠΑΠΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ 4  — ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ http://ioannidismanolis.blogspot.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Αν έχεις έστω και μια στάλα πίστης, ΤΣΑΚΙΣΕ τους υποκριτές, τό ίδιο με τους δηλωμένους άθεους.

Απάντηση