κυρία Schwarz και ΑΜΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ   — Αδελφοποιηθήκαμε!!!!!!!
— Από αυτό το blog έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι, αν η Ελλάδα είναι σε κάτι πρώτη παγκοσμίως είναι σε παραγωγή τηλεμαϊντανών, κορόϊδων και παντός είδους σούργελων.
— Συνεχίζοντας την μακρά αυτή παράδοση, έρχεται το νέο κόμμα του Μπόμπολα Σταύρου θεοδωράκη να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά οτι η παραγωγή μας είναι ανεξάντλητη.
— Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος Σταύρος Τσακυράκης, προέβη στην ακόλουθη πρόταση (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ):
— “Κάθε Ελληνική οικογένεια να “αδελφοποιηθεί” με μια Γερμανική, η οποία και θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαχείριση των οικονομικών της ελληνικής οικογένειας. Στο τέλος της ημέρας, η Ελληνική οικογένεια, θα ενημερώνει την Γερμανική για τα έσοδα-έξοδα της ημέρας”.

   — Σε αυτά τα πλαίσια, η οικογένεια Λαμόγιου (που ως γνωστόν ελέγχει το 51% της “AmanToMatiMou News Corporation Ltd”), πάντα πρωτοπόρα και καινοτόμα, γίνεται η πρώτη στην Ελλάδα που ακολουθεί την προτροπή του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη!
— Μετά από μια σύντομη και τυχαία επιλογή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι αδελφοποιηθήκαμε με την οικογένεια  της κυρίας Annette Schwarz (Φωτο).
ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ(Περισσότερα για την αξιότιμη οικογένεια Schwarz, ΣΕ  ΣΕΛΙΔΑ  ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ)

Αναρτήθηκε από ΑΜΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ

Απάντηση