ΕΚΤΑΚΤΟ: ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!!

27 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Μέλη της ημεδαπής Επαναστατικής Οργάνωσης των TSOUTSOUNEROS, μετά από έρευνα και αξιολόγηση προσφορών, ήρθε σε επαφή με  την Επαναστατική Οργάνωση, με την επωνυμία Ε.Ο. ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ, που απ’ ότι φαίνεται δρά με επιτυχία στη Χαλκίδα και στα πέριξ αυτής και περίχωρα. Ηγετικά στελέχη των Πυρήνων της Ψησταριάς, είναι (κυρίως) ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ (πρώην μέλος της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ευβοίας παρακαλώ και παλιό γειτονάκι μου ξαναπαρακαλώ) κι’ ο διάσημος φωτογράφος από κούνια, ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
Ειδικά για τον δεύτερο αξίζει να σημειωθεί, ότι συνηθίζει να μεταμφιέζεται καθημερινά σε όλα εκτός απ’ το μουστάκι και για να μη προκαλεί υποψίες, βάζει τους πελάτες να παριστάνουν τον φωτογράφο, κι’ αυτός το παίζει πελάτης και γλεντοκοπά και τρώει το καταπέτασμα και είναι μέσ’ τη τρελή χαρά, γιατί τον λογαριασμό τον πληρώνει πάντα ο πραγματικός πελάτης…..
Η Ε.Ο. των Πυρήνων της Ψησταριάς, διαθέτει άρτιο εξοπλισμό, πλήρη εκπαιδευτήρια που θα τα ζήλευε κι’ ο Γείτονας, και τα στελέχη της είναι γνώστες όλων των Μουσουλμανικών πολεμικών τεχνών (όπως βλέπετε και στις εικόνες που εξασφαλίσαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ). Ο συγχρονισμός τους είναι μοναδικός και αξιοζήλευτος.
Καμαρώστε τέχνη, χάρη, ακρίβεια, ευλιγισία, αρμονία και αλληλοθαυμασμό. Σαν κι’ αυτούς και σαν κι’ αυτές, δεν θα βρείτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε στην Αίγυπτο, ούτε στη Λιβύη. Για το Μπαχρέϊν δεν το συζητώ.
Στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Ευβοίας, όταν ο Νίκος Καρατζάς τους έχει λούσει 5-6 φορές και παραιτήθηκε λέγοντας, ότι “όταν δεν μπορείς να είσαι σοσιαλιστής στη κρίση, τότε δεν είσαι σοσιαλιστής”, κάτι ψιλιαζόντουσαν, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν, ο Νικολάκης είχε μαζέψει από τους γανωτήδες Ευβοίας, Βοιωτίας και Αττικής, όλες τις ψησταρίες και τους άφησε με τα κάρβουνα στο χέρι!!!!….
Η γιάφκα των τρομοκρατών, είναι πολύ κοντά στη Χαλκίδα, βλέπει Ευβοϊκό και διαθέτει κόκορα αντί για σεκιουριτά, για κάθε αναγκαία αφύπνηση. Αυτό που μας εμπιστεύθηκαν τελευταία, είναι ότι αποφάσισαν να μην αγοράσουν ακίνητα στη Καλιφόρνια και να μην ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στην Αμέρικαν Εξπρές, γιατί ακόμα δεν στοχεύουν να μπουν στον κατάλογο της Χίλαρι Κλίντον. Εγγυημένα….
Οι φωτογραφίες είναι από άλμπουμ του αρχιτρομοκράτη ΗΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗ

 

Απάντηση