ΝΕΡΙΤ 1  —  ΧΟΥΝΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

  — Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει προσωρινά η υπεύθυνη προγράμματος και αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Κατερίνα Ευαγγελάκου.

  — Μια ημέρα μετά την πρεμιέρα του καναλιού το εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ αποφάσισε ομόφωνα την καθαίρεση του Γ. Προκοπάκη από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και Ιντερνετ.

  — Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θ. Φορτσάκης, το υπάρχον σχήμα δεν μπορούσε να λειτουργήσει καθώς υπήρχαν δυσκολίες συνεννόησης και η κατάσταση είχε γίνει αδιέξοδη. Τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου έθεσαν μάλιστα ως όρο την απομάκρυνση του κ. Προκοπάκη, διαφορετικά θα υπέβαλαν την παραίτηση τους. Ο κ. Φορτσάκης τόνισε, επίσης, πως η απόφαση είναι θεσμική αποκλείοντας κάθε κυβερνητική παρέμβαση.

  — Καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει προσωρινά η υπεύθυνη προγράμματος και αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Κατερίνα Ευαγγελάκου και αναμένεται η απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου για την νέα επιλογή του προέδρου.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Ο Προκοπακης ειναι ανδρας της ΚΙΝΤΗ που εχει βαλει στο ευρωψηφοδελτιο με το ΠΟΤΑΜΙ.
Η ΚΙΝΤΗ ειναι καθηγητρια του πανεπιστημιου Αθηνων και μελος στο Διοικητικο Συμβουλιο Του Ιδρυματος….

Απάντηση