ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ -ΔΩΡΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  — Μαυρίστε τον! ….τον Αυτιά φυσικά….
Και ο Γιώργος Αυτιάς στηρίζει την υποψηφιότητα Πανά . | 24-04-2014
  — ΣΧΕΤΙΚΟ: www.spirospanas.gr

  — ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.
Η «ΔΩΡΕΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ – στη διπλανή εικόνα.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: 8 Οκτωβρίου 2013 • ΚΟΣΜΟΣ
— Βλέπεται μπορεί να είναι “Οικονομικός συντάκτης, αλλά πανω απ όλα είναι άνθρωπος” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter Ο Γιώργος Αυτιάς πέρασε στην ελίτ με τα Golden Boys της δημοσιογραφίας μετακομίζοντας από την Αμφιάλη στη Βούλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Newsbomb». Στην φωτογραφία βλέπετε την έπαυλη των Κάριγκτον της «Δυναστείας» για τον άνθρωπο-αποκούμπι των συνταξιούχων. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, το εν λόγω ανάκτορο πρόκειται να το δωρίσει ο Γιώργος Αυτιάς ως φιλάνθρωπος που είναι στο Δήμο Βούλας για Δημαρχείο. Μετά το δημοσίευμα λοιπόν της «Newsbomb»ο παρουσιαστής θα το παραχωρήσει για Δημαρχείο! Αυτή είναι ακομη μια κοινωνική προσφορά του Γιώργου Αυτιά, ή αλλιώς «το παιδί του λαού».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΝΑ -ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΠΗΓΗ: paradrasi.gr

Σοβαρότατη καταγγελία για τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Πανά Σπύρο

20140506-131521.jpg

Ο Δήμαρχος κ. Πανάς στο εκλογικό του κέντρο, αγκαλιά με το Δ. Μαυραγάνη και τη σύζυγό του Μαριάνθη Λυκούδη – Μαυραγάνη, πρώην Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Απολλωνία»

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ.  http://olympia.gr/2014/05/06/%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87/

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Τα ψέματα, όσο μεγάλα κι΄ αν είναι, έχουν κοντά ποδάρια, Αυτιά….

Απάντηση