ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5  — Η Ευρώπη της ξεφτίλας είναι εδώ. Και τα ελληνόφωνα φερέφωνα της αθλιότητας την προμοτάρουν απλόχερα, πρόθυμα να δηλητηριάσουν τις γενιές που ακολουθούν, με το ξέρασμα της πουστιάς και τη “δημοκρατία” που σκοτώνει την προσωπικότητα και στέλνει τα νιάτα – όχι στη δουλειά – αλλά στα νεκροταφεία…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  — Αυτή την αθλιότητα ανεχόμαστε… Στο βωμό των “αξιών” αυτής της αυλιότητας ψηφίζουμε σε λίγες ημέρες… το νεοταξίτικο “πολιτισμό” αυτής της αθλιότητας καλούμαστε να… θεωρήσουμε ως αξία αδιασάλευτη μέσα στην οποία θα πρέπει να κινυηθεί η Ελλάδα του μέλλοντός μας.

  — Στη Νιγηρία θα μου πείτε οργιάζει η απαγωγή κοριτσιών επειδή απλά κάποιοι επέλεξαν να τα στείλιυν στο σχολείο. Σωστά. Γι αυτό και θα σας θυμίσω πως το μεγαλείο αυτού του πολυπολιτισμού λιβανίζουν και εκθειάζουν οι “Υπτες Αρμοστίες” αλλά και οι κάθε λογής Ευρωπαϊκές Επιτροπές και επιτροπάτα…

  — Όλοι αυτοί οι εγληματίες που μοστράρουν στο κάδρο του “Ευρωπαίκού πολιτισμού”, οι οποίοι βεβαίως δεν απαγάγουν τα κορίτσια επειδή πηγαίνουν στο σχολειό, αλλά κάνουν πολύ πιο πολιτισμένα πράγματα. Αυτοί λοιπόν…

  — Ξεπουλάνε τα σχολειά προκειμένου ν αποτελέσει και η γνώση μέρος του καπιταλιστικού δούναι και λαβείν, ή σε διαφορετική περίπτωση τα κλείνουν, προκειμένου να αποκλείσουν και τα κορίτσια και τα αγόρια από τη γνώση. Εδώ η “ισότητα” των φύλων μεγαλουργεί.

  — Αυτοί λοιπόν οι θεματοφύλακες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, υποδεικνύουν στο 70% των νέων μας που δολοφονεί η ανεργία…

  — Είσαι κορίτσι και θες να προκόψεις??? Ο δρόμος της πουτανιάς ανοίγεται διάπλατα μπροστά σου κι έτσι και πάρεις μυρωδιά την κοκαϊνη ή το LSD στο διάβα σου, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, όσο και ο θάνατος.

  — Είσαι αγοράκι και θέλεις να ξεχωρίσεις??? Κόφτο το ρημάδι (όχι το κάπνισμα αλλά το πουλί σου) και ο δρόμος της πουστιάς, σου εγγυάται ένα μέλλον ανέμελο στη θαλπωρή της αγκαλιάς του καλού σου.

  — Αυτή είναι η Ευρώπη των ονείρων σου Έλληνα ραγιά και τίποτε μην αφήσεις να κλυδωνίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Γι αυτή την Ευρώπη ψηφίζουμε σε λίγες μέρες.

Για την Ευρώπη των νεοναζί της Ουκρανίας ψηφίζουμε…

ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Για την Ευρώπη των ισλαμοφασιστών της Συρίας ψηφίζουμε…

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΑΣ

Για την Ευρώπη των χρυσών κουταλιών ψηφίζουμε

ΦΤΩΧΕΙΑ 17

Για την Ευρώπη των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών ψηφίσουμε…

Για την Ευρώπη των αγοριών….
https://i0.wp.com/www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/MAIOS/06-05/kontsita.jpg?resize=361%2C400
…Που διαπρέπουν ως κοριτσάκια ψηφίζουμε…
https://i1.wp.com/www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/MAIOS/06-05/KONTSITA3.jpg?resize=400%2C400

Προς Θεού… Μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την …ευρωπαϊκή πορεία της Ευρώπης και βεβαίως ας διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού, την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας στο νεοταξίτικο μπουρδέλο τη Ευρώπης. 
Άλλωστε το είπαμε και χθές: Αν ξεφωνίσεις την πουστιά και τους αβανταδόρους της με δημόσια αξιώματα και αντισταθείς στα πάρτι της πουστιάς που οργανώνουν, είσαι ρατσιστής. Αν όμως συμπαραταχθείς με τις απόπειρες νομιμοποίησης της διαστροφής μέσα στην κοινωνία, είσαι – φτου σου  καμάρι μου – δημοκράτης”.
 
Σχετικά μα άρθρα…

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ – ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ

SUCCESS ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΤΑ ΑΕΙ

Απάντηση