ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ VS ΣΙΩΝΙΣΤΗ 1  — Έλαβα από τον φίλο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, τη κοινοποίηση του παρακάτω ΦΙΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ άρθρου, και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, διότι εντέχνως λέει μας:

  — “Άλλη μία θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα – Στο 69% ο… αντισημιτισμός των Ελλήνων – Μόλις στο 4% στην Σουηδία!
   — Στο Λάος το χαμηλότερο επίπεδο του αντισημιτισμού
   — Στην πρώτη θέση της αντιεβραϊκής στάσης μεταξύ των χωρών του δυτικού κόσμου κατατάσσεται η Ελλάδα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε αυτές τις ημέρες από την Anti-Defamation League.
   — Σύμφωνα με την έρευνα ο αντισημιτισμός παραμένει διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο με έναν στους τέσσερις ενήλικες που ερωτήθηκαν σε μια νέα διεθνή μελέτη να εκφράζουν αντι – εβραϊκά συναισθήματα.
   — Σύμφωνα με τον δείκτη ADL Global 100, το χαμηλότερο επίπεδο του αντισημιτισμού εντοπίζεται στο Λάος, με μόλις 0,2% του πληθυσμού να εκφράζουν τέτοιες απόψεις.
   — Το υψηλότερο επίπεδο του αντισημιτισμού βρέθηκε στη Δυτική Όχθη και στη Γάζα με το ποσοστό να φτάνει στο 93%.
   — Η Ελλάδα είναι η χώρα με την πιο αντιεβραϊκή στάση στην Δυτική Ευρώπη, με το 69% των ενηλίκων που συμμετείχαν στην έρευνα να εκφράζουν τέτοιες απόψεις και η Σουηδία, με 4%, να είναι οι λιγότερο αντιεβραϊστές. Στις Ηνωμένες Πολιτείες το 9% των ερωτηθέντων εξέφρασε αντισημιτικές απόψεις.
   — Ο διευθυντής της ADL, Abraham H. Foxman ανέφερε ότι σχετικά με τα ευρήματα για την Ελλάδα είχε ήδη δεχτεί μια πρόσκληση από τον πρωθυπουργό της χώρας για να συζητήσουν πιθανές λύσεις, αλλά χωρίς να δώσει λεπτομέρειες επί αυτού του θέματος.
   — Στην έρευνα ερωτήθηκαν 53.100 ενήλικες σε 102 χώρες, με χρηματοδότηση από τον φιλάνθρωπο Leonard Stern.
Το περιθώριο σφάλματος της δειγματοληψίας είναι συν ή μείον 0,97 ποσοστιαίες μονάδες.
www.bankingnews.gr
Αλεξάνδρα Τόμπρα – Δημοσιογράφος

bankingnews  === ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ήταν, να τους υποβάλω ένα αξιοπρεπές σχόλιο, που όμως ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ στον αέρα ενώ ακόμα το έγραφα!!!!!! Και μη μου πουν δεν ευθύνονται για το τι αναρτά μια δημοσιογράφος. Τον έλεγχο κάθε ΙΡ (!!!!!!!) οποιουδήποτε τολμήσει να σχολιάσει, κατά τρόπο εκ προοιμίου ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, δεν τον κάνει η κατά περίπτωση, περιστασιακή ή μόνιμη δημοσιογράφος, αλλά ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας που επειλεί για να ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ σχόλια.
=== ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ότι το 69% των υπερήφανων ΕΛΛΗΝΩΝ, καταδικάζει ευθέως τον ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ και όχι συλλήβδην τους απλούς εβραίους, γιατί έχει αποκτήσει πλέον γνώσεις για τη δράση διεθνώς αλλά κυρίως στη χώρα μας, του Διεθνούς κακοποιού τραπεζιτικού και κρατικοδίαιτου Σιωνισμού.
=== ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ότι δεν έχουν δικαίωμα να βαφτίζουν τον υπαρκτό βεβαίως ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟ (που αφορά την άρχουσα τάξη των εβραίων πλουτοκρατών και τραπεζιτών), με την εύκολη ρετσινιά, γενικά και ανάρμοστα του αντισημίτη (η οποία έχει καλλιεργηθεί εντέχνως και προπαγανδιστικώς, για να μας ταυτίζει με νεοναζί, με δολοφόνους και φανταστικά κρεματόρια). Οι συνειρμοί διασυρμού μας, όλων όσων είμαστε ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ με τη παραπάνω σαφέστατη έννοια, είναι φανεροί και τρομοκρατικοί, εκ μέρους του φιλοσιωνισμού.
=== ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, να τους ρωτήσω, γιατί απορούν για το μόλις 4% των Σουηδών, οι οποίοι έχουν παγκόσμια φήμη για την εθνική τους αυτοδιαχείριση, και δεν αναφέρονται πουθενά για τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπου ολόκληρη η άρχουσα τάξη, σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αποτελείται καθολοκληρίαν απο γνωστά στελέχη του διεθνούς σιωνισμού και κυβερνούν αδιάκοπα για δεκαετίες?
=== ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ότι όφειλαν να γνωρίζουν, ότι οι κυβερνήσεις από εποχής Σημίτη και μετά, έχουν νομοθετήσει τους πλέον αντιδραστικούς ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ νόμους για να υπερπροστατέψουν τον εγκληματικό ΣΙΩΝΙΣΜΟ, και παρόλα αυτά, τα αρνητικά αισθήματα του Ελληνικού λαού κατά των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ πλουτοκρατών, πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ, τί άλλα σκατά θα μπορούσαν να συζητήσουν, ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Abraham H. Foxman, με τον ΣΙΩΝΙΣΤΗ Σαμαρά-Μπενάκη?
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ότι ο διεθνούς φήμης ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Leonard Stern, δεν χρηματοδοτεί τέτοια έρευνα ένεκα… φιλανθρωπίας (για όνομα του Θεού!!!), αλλά για να αποκτά ο διεθνής ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, αφορμές για ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!!
ΣΕ -ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ- αλλά, ΣΕ 102 ΧΩΡΕΣ!!!!!!
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ????
Στο δήθεν, ότι οι 1 στους 4 (25%) κατά μέσο όρο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ παγκοσμίως, σύμφωνα με τη παραπάνω έρευνα, είμαστε επικίνδυνοι νεοναζί αντισημίτες και ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να μας εξοντώσετε, επειδή αγαπάμε τη πατρίδα μας και θέλουμε να διώξουμε την άρχουσα τάξη των εισβολέων καταπατητών κλεπτοκρατών-πλουτοκρατών σιωνιστών???
=== Αν οι απλοί Εβραίοι, οι απλοί σημίτες, ταυτίζονται με την άρχουσα κακοποιό τάξη των πλουτοκρατών σιωνιστών, ας το πουν οι ίδιοι και ΤΟΤΕ να σκεφτούμε πλέον και εμείς στα σοβαρά, το πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.

=== Επειδή όμως γνωρίζω, ότι ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, στράφι θα πάει η προπαγάνδα που υιοθετήσατε.

1 Comment

  • Ο/Η Γιωργος ταυ λέει:

    ο ορος “αντισημητισμος” που προσπαθουν να καθιερωσουν εκτος απο κιβδηλος εχει και ιμπεριαλιστικες τασεις γιατι οι λαοι σημητικης προελευσεις ειναι πανω απο 5 (πεντε). Η ταση πως μονο οι οπαδοι του χερτσλ ειναι σημητες ειναι δηλωτικο της επεκτατικης τασης πως η “γη των προγονων” ειναι ενος και μονο λαου, αρα κληρονομικω δικαιωματι ανηκει σε ενα λαο και οι υπολοιποι λαοι η δεν υπηρξαν…και τα εδαφη των υπολοιπων σημητικης προελευσης λαων ανηκουν στον ΕΝΑΝ και μοναδικο “περιουσιο” λαο…

Απάντηση