ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  — Δύσκολη η περίπτωση και φτωχές οι συμμετοχές για τις Περιφερειακές εκλογές Κεντρικής Μακεδονίας. Όταν ξεσκαρτάρεις βλέπεις τι σου απομένει και η επιλογή ελάχιστη.

  — Ξεκινώ με τη διαδικασία της απόρριψης για γνωστούς λόγους.

1.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμό “ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ” διότι ο αποτυχημένος μνημονιακός πολιτικός της φασιστικής και ναζιστικής ΝΔ, δεν έχει προσφέρει τίποτα, πέρα από μνημόνια στο τόπο και είναι εντεταλμένος να συνεχίσει να το κάνει. Θεσσαλονικιός και μόλις προχθές ανακάλυψε ότι είναι προβληματική η Διεύθυνση Μεταφορών – Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης!!!! Θα την ιδιωτέψει????

2.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” με επικεφαλής τον ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Απόστολου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διότι όπως έχω καταγράψει με στοιχεία, το ναζιστικό κόμμα ανήκει στη Διεθνή Μασονική Χρυσή Αυγή και παρέχει εκδούλευση στο χουντικό καθεστώς, για να αποπροσανατολίζει και να προκαλεί σύγχυση σε ξεκάθαρες έννοιες.

3.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση για την Κ. Μακεδονία – ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ” γιατί ο εμπνευστής της είναι ένας γνωστός μνημονιακός πολιτικάντης, που προσφάτως παριστάνει τον ανεξαρτοποιηθέντα αλλά ου ποιηθέντα από το ΠΑΣΟΚ, για να ξεγελάσει ξανά, ότι απόμεινε από το ψευδοΠΑΣΟΚ.

4.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμό “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” του αυτοκαταργηθέντος στη πράξη και παντού ανύπαρκτου ΚΚΕ.

5.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμό “ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ιδιοκτησίας του επικίνδυνου Τρεμόπουλου Μιχαήλ του Αναστασίου, διότι τον βρίσκω αδιάφορο στην προστασία ΕΣΤΩ του κατ΄ ευφημισμό πολιτικού επαγγέλματος του πράσινοοικολογιστή. Είναι μια ιδιαίτερα φαιδρή περίπτωση που αν τον χρειαστεί το σάπιο καθεστώς, θα δεχθεί να συγκυβερνήσει.

6.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμό “ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” διότι η επικεφαλής του ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΝΙΟΒΗ του Κωνσταντίνου, είναι συνιδρυτής της μνημονιακής ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και συμμετέχει και στη πεμπτοφαλαγγίτικη μνημονιακή πρωτοβουλία των 58!!!!

7.– ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον συνδυασμό “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” διότι η επικεφαλής του ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Δημητρίου, δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ριζοσπαστισμό ούτε και με την Αριστερά, παρά το γεγονός ότι περιπλανήθηκε στο ΚΚΕ και κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ της εξουσιαστικής προσδοκίας και φιλοδοξίας της.

8.– Ταλαντεύθηκα αρκετά, με την υποστήρηξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Καμμένου στον ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ-ΙΩΑΝΝΗ (από τζάκι), αλλά δεν βρήκα τους πραγματικούς λόγους αυτής της καιροσκοπικής στήριξης, και το βάπτισμά του σε… αντιμνημονιακό δεν με πείθει. όταν πριν μόλις 4 χρόνια ήταν φανατικός φίλος του Σαμαρά.

  === ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ, αλλά δεν μου απομένει τίποτε άλλο, για να μη απέχω και να μη ρίξω λευκό-άκυρο. Θα ψηφίσω τον συνδυασμό “Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά”, που έχει επί κεφαλής τον δάσκαλο ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του Νικολάου. Η ιστοσελίδα τους είναι http://antarsiakm.wordpress.com/  και έχουν κεντρικό σύνθημα “Ψωμί-παιδεία-γη και ελευθερία, ήρθε η ώρα να κάνουμε Ανταρσία!”

=== ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ…..

Απάντηση