ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 1  — Κάποιοι από την άθλια συμμορία “κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ” είχε αρχίσει να σκορπά ψηφοθηρικές φήμες στο διαδίκτυο, ότι ο Τσίπρας επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη και ότι εισέπραξε την πολιτική του υποστήριξη!!! Αυτές οι φήμες μεταφέρθηκαν εντέχνως και σε κλασικά ΜΜΕ!!!
— Ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης. παρά το βάρος της ηλικίας και των προβλημάτων υγείας, ΕΞΟΡΓΙΣΘΗΚΕ για την σε βάρος του πολιτική αθλιότητα και εξέδωσε τη παρακάτω έμμεση αλλά ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ανακοίνωση σφαλιάρα, στους συγκεκριμένους διαδοσίες:

  ===ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Πληροφορούμαι ότι έχει κατακλύσει το διαδίκτυο “είδηση” για δήθεν συνάντησή μου με αρχηγό πολιτικού κόμματος και για δήλωση στήριξης εκ μέρους μου του κόμματος αυτού.
   — Το ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά. Η “δήλωση” αυτή που αναπαράγεται τώρα, έχει γίνει προ διετίας, στα πλαίσια της προσπάθειας που είχα καταβάλει ως επί κεφαλής της ΣΠΙΘΑΣ για τη δημιουργία ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, στο οποίο βεβαίως είχε κληθεί να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η προσπάθεια αυτή, όπως είναι γνωστό, δυναμιτίστηκε και απέτυχε.
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 2   — Πιστεύω ότι οι θέσεις μου είναι γνωστές και εύχομαι να μη χρειαστεί να βρεθώ ξανά στη θέση αυτή, να διαψεύδω τα αυτονόητα.
   — Για τελευταία φορά, δεν έχω συναντήσει κανένα πολιτικό εδώ και πάρα πολύ καιρό και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ στις επερχόμενες εκλογές, Δημοτικές και Ευρωεκλογές».

  === Κάνοντας μια συνήθη blogότσαρκα, βρέθηκα στο ΛΙΜΕΡΙ του φίλου μου ΟΡΙΖΟΝΤΑ, όπου κατάπληκτος βλέπω αναδημοσιευμένο, ένα κατάπτυστο και εμμετικό δημοσίευμα του “ΡΕΣΑΛΤΟ” δια του οποίου διαστρεβλώνεται πρόστυχα η παραπάνω ξεκάθαρη δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη, η οποία, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, εκφράζει εκατομμύρια Έλληνες. Μια ακόμα βρόμικη επίθεση της ψευδοαριστεράς των επόμενων μνημονίων κατά του Μίκη Θεοδωράκη, επειδή αρνείται να κάνει δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ του πεντόβολου Τσίπρα!!!!

Διαβάζοντας την τρισάθλια αντίδραση των ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, κατέθεσα το παρακάτω σχόλιο, αρνούμενος να μείνω βουβός απέναντι στον πεμπτοφαλαγγίτικο φασισμό του ρεσάλτο:

  — “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, Ο ΜΕΣΟΣ ΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟϊΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ “ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ” ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ…. ΤΣΙΠΡΑ.
   — Η ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΟΦΗΜΗ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ (ΣΥΡΙΖΑ).
   — ΑΝ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΘΑ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ????????????
   — ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ, ή ΑΛΛΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ?????? ή ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΕΝΝΟΕΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ή ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ 2-3 ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ?????
   — ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1: Γιατί πρέπει να ψηφίσω έναν από τους Μπουτάρη – Καλαφάτη στον 2 γύρο των δημοτικών, όταν μόλις χθες τους ξέχεσα????
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2: Γιατί πρέπει να ψηφίσω έναν από τους Τζιτζικώστα – Ιωαννίδη στον 2 γύρο των Περιφερειακών εκλογών, όταν μόλις χθες τους απέρριψα για συγκεκριμένους λόγους???
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3: Κατ΄ανάγκη, στις Ευρωεκλογές, επέλεξα 4 γνωστές προσωπικότητες, που δεν ανήκουν στουσ Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά συμμετέχουν ως προσωπικότητες στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ (Γεωργαντά – Ζουράρης – Μαρκάτος – Σγουρίδη). Αν δεν υπήρχαν αυτές οι προσωπικότητες (που μπορούν και θέλουν να σταθούν με αξιοπρέπι ΧΩΡΙΣ δεσμέυσεις και κομματικές εξαρτήσεις) ή άλλες αντίστοιχες, ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ και τα έχω χιλιοεξηγήσει.
Ας αφήσουμε και ας ΑΦΗΣΟΥΝ οι ροζ νεοαπατεώνες της νέας σιωνιστικής τάξης τον Θεοδωράκη στην ησυχία του.”

Απάντηση