ΑΝΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑΣ  — Onlycy

  — Σεβόμαστε την απόφαση του Δικαστηρίου και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Ευθύμιος Μπουλούτας, οι οποίοι ενάγονται από ιδιώτη για υπόθεση αξιογράφων.

   >>>> Διαβάστε επίσης: Εντάλματα σύλληψης εναντίον Βγενόπουλου και Μπουλούτα

  — Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατατέθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου “εδώ και 17 μήνες μια ιδιωτική ποινική αγωγή εναντίον μας και εναντίον άλλων 6 ατόμων μεταξύ των οποίων ο τέως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Ορφανίδης αλλά και άτομα που δεν γνωρίζουμε, με την κατηγορία ότι συνωμοτήσαμε και εξαπατήσαμε έναν κύριο που αγόρασε αξιόγραφα της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ προκειμένου να του αποσπάσουμε με δόλιο τρόπο και να επωφεληθούμε το ποσόν των 108.000 Ευρώ”.

  — Οπως αναφέρουν, κατά την διάρκεια αυτών των 17 μηνών ζήτησαν κατ΄επανάληψιν, γραπτώς και προφορικώς, από τον δικηγόρο του ενάγοντος τις λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου “και αρνήθηκε να μας τις δώσει”.

  — Ωστόσο, προσθέτουν, ο “Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Πάφου υποχρέωσε επιτέλους τον αντίδικό μας να μας δώσει τις λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου, το οποίο επειδή δεν ήταν έτοιμο, θα μας δοθεί εντός των επομένων ημερών”.

  — “Επίσης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης υπό αναστολή μέχρι την ακρόαση της 30ης Μαΐου όπου όμως μας επέτρεψε να παραστούμε δια των δικηγόρων μας, συνεπώς η αναστολή θα επεκταθεί μέχρι τη νεωτέρα ακρόαση που αναμένεται να ορισθεί τον Σεπτέμβριο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναρτήθηκε από Onlycy

ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Από τα ελάχιστα νομικά που γνωρίζω, έτσι και σου υποβληθεί αγωγή και βρεθείς κατηγορούμενος, αναλαμβάνει ο δικηγόρος σου να βγάλει αντίγραφα της δικογραφίας, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ…. Τώρα, ο ισχυρισμός του Αντρέα Βγενόπουλου, που γνωρίζει εδώ και 17 μήνες την υποβολή της αγωγής, ότι ζητάει τη…. δικογραφία μετά του κατηγορητηρίου από τον… αντίδικο ή τον δικηγόρο του και όχι από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ολίγον Κινέζικα μου ακούγονται. Αν δε συνυπολογίσω, ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε εντάλματα σύλληψης υπό αναστολή, μάλλον πρέπει να αρχίσω και μαθήματα Κορεάτικης γλώσσας….

Αχ μπρε αντίδικε… μυστικά κρατάς από τον Αντρέα????

Απάντηση