ΘΕΜΟΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ  === Μη πω δε, ότι και διαστρεβλώνουν ή και παραπληροφορούν, καθοδηγούμενα από ζηλοφθονία και άγνωστα πως συμφέροντα!!!!!!
=== Προκειμένου δε να πλήξουν την υγειά δημοσιοκαφρία, δείτε και από μοναχοί σας το κατάπτυστο και αντεθνικό κείμενο, δια του οποίου κατασυκοφαντούν πάσα υγειάν σκέψη και ενημέρωση του κώλου!!!!
=== ΔΙΟΤΙ πήγα και επιβεβαίωσα τα συμβάντα και τα κατέγραψα ομοίως εκ του κοντινώθεν… Και τον σωτήραν και τους σωσμένους γάτους…. Αξιοσημείωτον δε είναι, ότι μετά τον αρχικό σωσμό, ο ένας γάτος άρχισε να γλεντά τον άλλον με τσίπουρο και ούζα και τζακούζα κλπ μυστηριώδη και όλα στη πλάτη του φιλόξενου σωτήρος σκύλου τους!!! Στο τέλος τους γλέντησε κι΄ αυτός και τους κέρασε δυο σακιά 15κιλα σκυλοτροφή πρώτης, διότι μπορεί να τους έσωσε, πλην όμως τους εξασθένησε λίαν κοπιαστικώς…. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη παραπληροφόρηση:

  — «Σκύλος σώζει γάτα από τις πλημμύρες στη Βοσνία» κι άλλες τρίχες


  — Μια ακόμη μούφα στο βωμό των ξεκούραστων κλικς…
Μια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και των καναλιών (!) από το βράδυ της Δευτέρας με τον ισχυρισμό ότι ένας σκύλος έσωσε μια γάτα από τις πλημμύρες στη Βοσνία.
Το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει ότι:
Την κουβαλάει με μεγάλη προσοχή επάνω στην πλάτη του

Μία συγκλονιστική φωτογραφία από τις φονικές πλημμύρες στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.<

Ένας σκύλος ρισκάρει τη ζωή του, για να σώσει μία γάτα, την οποία κουβαλάει με μεγάλη προσοχή επάνω στην πλάτη του. Τα δύο ζωάκια έχουν τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια τους, ωστόσο έχουν το ένα το άλλο.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 44 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στη Σερβία και τη Βοσνία στις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 120 ετών, χιλιάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να σωθούν, ενώ ολόκληρες πόλεις απειλούνται από την άνοδο των υδάτων.

(δείτε το π.χ. εδώ: http://www.protothema.gr   ή εδώ: http://www.antenna.gr)

η φωτογραφία είναι φυσικά από ένα πάρκο (μάλλον στη Ρωσία) -φαίνεται ολοκάθαρα ότι πρόκειται για πάρκο με τεχνητή λιμνούλα- και κυκλοφορεί εδώ και μήνες σε δίκτυα ζωόφιλων. Φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τις πλημμύρες στη Βοσνία, αλλά δεν παύει να είναι μια υπέροχη φωτογραφία.
π.χ.
http://pawsylvania.com/photos/1891028-663909523647646-1913253834-n?commentId=6646972%3AComment%3A1112
ή εδώ από το 2013
http://www.forum.kwetki.ru/lofiversion/index.php/t14639-800.html
(ο χρήστης KozaNostra την πρωτανέβασε στις 5.12.2013)


http://taxalia.blogspot.com/2014/05/blog-post_2054.html

Απάντηση