Οι παρενέργειες μιας ευρωβουλευτικής ασυλίας….

24 Μαΐου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ -ΑΣΥΛΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  — Ρε Θοδωρή….

  — Ζω στη Θεσσαλονίκη 38 ολόκληρα χρόνια. Και να μην ήθελα, δεν θα μπορούσα να μη μάθαινα κι΄ εγώ, τα μεγάλα σούσουρα που αφορούν πρόσωπα πρώτης προβολής, σαν και την αφεντιά σου.

  — Ρε Θοδωρή, σαν ποδοσφαιριστής της εθνικής, βεβαίως διέπρεψες και έγινες σύμβολο, μη τα μπερδεύεις, για το τόπι. Ένα τόπι που έχει ξαναγίνει παράγκα και κουρελού. Με καταλαβαίνεις, έτσι???… Με εκείνη τη διάκριση, εξασφάλισες μια μακρόχρονη ασυλία. Όμως ρε Θοδωρή, όλες οι ασυλίες έχουν κάποτε και ένα τέλος άσχημο…. Με καταλαβαίνεις, έτσι???

  — Καλώς ή κακώς, εσύ ξέρεις, ανακατεύθηκες με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ και τα ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ…. Και τρομοκρατήθηκες με τα τόσα μπλεξίματα που ψιθυρίζονται φωναχτά, που αποσύρθηκες και κατ΄ αρχήν χρησιμοποίησες αχυράνθρωπο για να ξεχαστείς και στη συνέχεια να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ αυτό που δήθεν υπεραγαπούσες και για το οποίο υποτίθεται ήσουν πλασμένος…. Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου Θοδωρή….

  — Από ευρωνομοθετικής απόψεως Θοδωρή, είσαι ένα πλήρες πολιτικό τούβλο…. Με καταλαβαίνεις, έτσι???…

  — Αφού λοιπόν, από διοικητικής και νομοθετικής απόψεως είσαι εντελώς, μα εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΣ ρε Θοδωρή, γιατί να τύχεις της προτιμήσεως του μέσου Έλληνα πολίτη???… Μήπως για να εξασφαλίσεις μια ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ευρωβουλευτική ασυλία???….

  — Βγήκες προψές και είπες, ότι μπορείς να δουλέψεις, από αυτό το νέο πόστο, για να έρχονται σε αθλητικά κέντρα της… Ελλάδας, ξένες εθνικές ομάδες… για προετοιμασία!!!!!!…. Έεεεεε, δεν μπορώ να σε σεβαστώ άλλο!!!!

  — Ρε κοπρίτη, άχρηστε πολιτικάντη, από το 2004 και μετά, η χούντα που υπηρετείς, έχει καταστρέψει όλες τις αθλητικές υποδομές που με αιματηρές θυσίες κατασκευάσαμε για τους Ολυμπιακούς αγώνες και θα μιλήσεις, για πρόσκληση ξένων αθλητικών και ποδοσφαιρικών αποστολών, για να προετοιμαστούν στο Ελλαδιστάν, έτσι που το κατάντησαν οι αρχηγοί σου??? Μια σοβαρή αθλητική ομάδα, από εσένα περιμένει να της πεις, που θα βρει αθλητικό κέντρο της προκοπής, για να κάνει τη προετοιμασία της???….

  — Ρε Θοδωρή…. Πριν από έναν μήνα και, όταν εγώ δεν ήξερα ακόμα ότι έγλυφες τον απόπατο της πολιτικής χαβούζας, για να βάλεις υποψηφιότητα, πολλοί σύλλογοι οργανωμένων του ΠΑΟΚ ήξεραν και με ανακοινώσεις σε πέρασαν γεννεές 14!!!!! Από σεβασμό στην φήμη σου ως πρώην ποδοσφαιριστή της εθνικής, βγήκα και σε υπερασπίσθηκα και μόλις έμαθα τα καθέκαστά σου, χιλιοδαγκώθηκα ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ για τη γκάφα μου!!!!

  — Λοιπόν, να μη τα πολυλογώ και σε απασχολώ από τα ευρωβουλευτικά σου όνειρα, σου ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, διότι υστερείς σαφώς από διοικητικά και νομοθετικά προσόντα και κούνα τη καρδάρα σου, διότι δεν είσαι υποψήφιος για την ΟΥΕΦΑ, αλλά για ευρωβουλή. Εκεί, δεν χρειάζεται να πας, γιατί θα σε περιλάβει εκείνος ο Εγγλέζος φιλέλληνας και θα σε κάνει ξεφτίλα για τη κατάντια σου.

  — Τέλος, σου υπενθυμίζω Θοδωρή τη διάχυτη σε όλη την Ελλάδα φήμη, για τον πρώην πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και πρώην μεγάλη δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το όνομα του οποίου είναι ανακατεμένο σε υποθέσεις στημένων αγώνων Α΄ εθνικής κατηγορίας!!!! Λένε ότι τον ερευνούν οι δικαστικές αρχές!!!…. Καταλαβαίνεις τι λέω, έτσι???… Ποιος ξέρει…. Να πρόλαβε άραγε αυτός, να βάλει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτική ασυλία????? Αν ξέρεις κάτι, φώτισέ μας, εμάς τους φτωχόμυαλους….

Απάντηση