ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ή ΙΩΑΝΝΙΔΗ   — Για να μη μπει δε, άλλος στον κόπο, να μου πει, τι από τους δύο κοπρίτες να διαλέξω για περιφερειάρχη, ξεκαθαρίζω.
— Και τον Τζιτζικώστα και τον Ιωαννίδη, τους ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑ μόλις χθες, για συγκεκριμένους λόγους, που περιληπτικά εξήγησα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, για να αλλάξω οβιδιακά και να διαλέξω τι από τα δύο που έφτυσα.
— Η σφοδρότατη αποδοκιμασία του φασίστα Ιωαννίδη ήταν υπερδικαία και αν του γίνει και επιμερισμός της αποδοκιμασίας με αποχή και άκυρα, ο μνημονιακός υπουργός της σιωνιστικής κυβέρνησης των Αθηνών, βγήκε πρωταθλητής του νεοδημοκρατικού και συγκυβερνητικού πάτου των προδοτικών μνημονίων.
— Η δήθεν «πρωτιά» του Τζιτζικώστα, δεν είναι τίποτε άλλο, από τη συγκυρία της μη υπάρχουσας εναλλακτικής λύσης για πολλούς και η πριμοδότηση του «πρώτου» από την αποχή. Ο Τζιτζικώστας, χωρίς να έχει προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι ακόμα μια «λάθος» επιλογή του Καμμένου. Ο Τζιτζικώστας έχει ιστοσελίδα και ιδιόγραφο βιογραφικό, στο οποίο γράφει:

    — Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Εξωτερική Πολιτική και Διπλωματία, στο Georgetown University της Ουάσιγκτον.   Απέκτησε την πρώτη εργασιακή του εμπειρία στο Γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου.
   — Ολοκλήρωσε τις σπουδές του, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση και τα Οικονομικά στο University College of London.
   — Από το 2001 έως το 2007 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων, δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα που στηρίζεται σε βιολογικά πρότυπα, με την επωνυμία ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΡΑΧΙΑΣ.
   — Από το 2005 έως το Σεπτέμβριο του 2007 ήταν Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας, του πρώτου κέντρου έρευνας και πολιτικής ανάλυσης στο χώρο της φιλελεύθερης σκέψης και ιδεολογίας.
   — Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Χ.Α.Ν.Θ. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και αρθρογραφεί τακτικά σε ελληνικές και ξένες εφημερίδες.
   — Στις εθνικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007 έλαβε 29.166 ψήφους με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και κατέλαβε την έκτη θέση.

  — Ως Βουλευτής, διετέλεσε Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, μέλος της Μόνιμης Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Μόνιμης Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Επιπλέον, μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Κοινοτικών Υποθέσεων καθώς και της Ειδικής Επιτροπής για τη Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Σημείωση Μπαρμπανίκου: είναι η μεταρρύθμιση που μας έχει ξεσκίσει).
   — Τον Οκτώβριο του 2007 ανέλαβε αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της ομάδας φιλίας της Βουλής των Ελλήνων για τη Χιλή και συμμετείχε στις ομάδες φιλίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Ρωσία και την Κίνα.
Εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρωμεσογειακής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης για τη διετία 2007-2009.
Στις Εθνικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 έλαβε 35.107 ψήφους με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και κατέλαβε την πέμπτη θέση.
   — Τον Μάρτιο του 2010, ανέλαβε αν. Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας. (Σημείωση Μπαρμπανίκου: Με κάργα χούντα)
   — Στις Περιφερειακές Εκλογές της 14ης Νοεμβρίου του 2010 εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης. (Σημείωση Μπαρμπανίκου: Με κάργα συγκυβερνητική χούντα)
Την 1η Ιανουαρίου του 2011 ανέλαβε αν. Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. (Σημείωση Μπαρμπανίκου: Με κάργα συγκυβερνητική χούντα)
Την 5η Ιανουαρίου του 2013 εξελέγη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. (Σημείωση Μπαρμπανίκου: Ήταν μόλις «χθες» που επιβλήθηκε από τον αρχιερέα του σιωνισμού των Αθηνών Σαμαρά-Μπενάκη, ο οποίος τρόμαζε στην ιδέα, να γινόταν περιφερειάρχης, ο αδελφός του καταδικασθέντος Ψωμιάδη.)

  === ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο αυτοβιογραφικό του, η δήθεν ρήξη του Τζιτζικώστα με τον Σαμαρά, ΟΥΤΕ η «νέα» αντιμνημονιακή του συνείδηση, που δήθεν τον έφερε σε ρήξη με τον Σαμαρά-Μπενάκη. ΟΥΔΕΠΟΤΕ εναντιώθηκε στα μνημόνια και ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κ. ΚΑΜΜΕΝΕ.

=== ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ότι μαζί με τον ξεκάθαρα μνημονιακό Ιωαννίδη, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ και τον κρυπτόμενο μνημονιακό Τζιτζικώστα. Και στις Περιφερειακές ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ εκλογές, θα ψηφίσω Λευκό  ή  Άκυρο  ή  Αποχή. Ανάμεσα σε δύο κοπρίτες, δεν διαλέγω ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Απάντηση