ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004 - 2009  — Βεβαίως, σε κάθε εκλογικά αποτελέσματα, αντικειμενικά ή νόθα, υπάρχουν πολλά στοιχεία που δεν μας αρέσουν, μέχρι και που μας σπάνε τα νεύρα και δεν μπορούμε να δούμε τα θετικά, που η σιωνιστική χούντα των Αθηνών, προσπαθεί να νεφώσει και να κουκουλώσει.

  — Για να κατανοήσουμε καλύτερα τα χθεσινά αποτελέσματα, μέρα από αυτά που μας σερβίρουν, πρέπει να μελετήσουμε τη πορεία μετατώπισης του εκλογικού σώματος, όπου καταγράφεται η προσπάθεια της μάζας, για να απεγκλβωιστεί από τις δαγκάνες των κομμάτων του συγκυβερνητικού φασισμού. Μιας μάζας όμως, που πελαγοδρομεί χωρίς ηγεσία, χωρίς καθοδήγηση.

  — ΔΕΙΤΕ τον πρώτο πίνακα ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ 2004 – 2009. Θα ακολουθήσουν και άλλοι 2-3 μέχρι να οριστικοποιηθούν τα χθεσινά αποτελέσματα, στα οποία συνετρίβησαν οι πάντες, συμπεριλαμβανομένης και της εκλογικής μάζας. Η εμφάνιση κομητών στο πολιτικό σκηνικό, που έσπευσαν καιροσκοπικά να εκμεταλλευτούν κενά και σύγχυση, δεν έχουν ούτε λόγο, ούτε μέλλον. Οι επαναληπτικές περιφερειακέ και δημοτικές εκλογές, ήταν μια παρωδία, για τη διατηρησιμότητα των εντυπώσεων εκ μέρους της χούντας. Κρατάμε στην άκρη του μυαλού μας τα πραγματικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου, με το γενικό στραπάτσο των χουντικών υποψήφιων, που επαναλήφθηκε σε μια εβδομάδα, με τις ευρωεκλογές.

Απάντηση