Ο φίλος “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ” μου έστειλε το βίντεο με τον μπάτσο να καίγεται που πρόβαλε το CNN και μου σημείωσε ότι περιλαμβάνει σκηνές που δεν έχει το αρχικό βίντεο. Πράγματι, το βίντεο που σας έχω αμέσως μετά, ξεκινά με τρελή καταδίωξη πολιτών από εντούρο-φονιάδες, στις οποίες επιβαίνουν μαυροντυμένοι μπάτσοι δολοφόνοι.
Η πρώτη μηχανή με τους μπάτσους της, χτυπά με μαγάλη ταχύτητα έναν πολίτη, τον τινάζει στον αέρα και τον σέρνει 10 μέτρα, με σαφέστατη πρόθεση να τον σκοτώσει!!!! Από πίσω της έρχονται άλλοι 2 μπάτσοι με την αντούρο τους με τις ίδιες δολοφονικές προθέσεις, μόνο που είναι ανισόρροποι και κουτρουβαλούν στις πλάκες της πλατείας. Ο κόσμος που έτρεχε να σωθεί (αναρχικοί και μη), έχει σταματήσει στις σκάλες και έχει γυρίσει να αντιμετωπίσει τους υποψήφιους φονιάδες και άρχισε να πετάει στους ελεεινούς μισθοφόρους με τα μαύρα, ότι είχε πάνω του κι’ ότι εύρισκε μπροστά του, ενώ τα μπινελίκια έπεφταν σύννεφο.
Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο που ακολουθεί (όποιος μπορεί να το πηγαίνει καρέ-καρέ σε πλήρη οθόνη ακόμα καλύτερα) και τα ξαναλέμε παρακάτω:
http://ireport.cnn.com/themes/custom/resources/cvplayer/ireport_embed.swf?player=embed&configPath=http://ireport.cnn.com&playlistId=560803&contentId=560803/0&

ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ: Στις εικόνες 1-4, φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση των μπάτσων να προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο στον μεμονομένο(!!!!) διαδηλωτή, και η πρώτη μηχανή τον τινάζει στον αέρα και στη συνέχεια τον σέρνει 10 μέτρα. Από πίσω τα βόδια της δεύτερης μηχανής, σε λίγο θα σωριαστούν κάτω από ατζαμοσύνη. Ο κόσμος τρέχει προς τις σκάλες για να γλυτώσει.

Ο δύστυχος που σύρθηκε από τους μπάτσους, σηκώνεται και το βάζει στα πόδια, ενώ ένας νεαρός με ένα στυλιάρι, χτυπά τον πεσμένο μπάτσο, και καλά του κάνει αν είναι αγανακτισμένος πολίτης. Στις φωτογραφίες 8 και 9 βλέπετε ότι με περίεργη τροχιά, σκάνε καπνογόνα, από αυτά τα εξελιγμένα που σκορπιούνται και κάνουν κρότο για να προκαλέσουν πανικό. Ο κόσμος αγανακτισμένος βρίζει τους επαγγελματίες φονιάδες και πετά βροχή τα μπουκάλια και τις πέτρες.

Αυτό το βίντεο απαλλάσσει από τις υποψίες μας τον τύπο με το λαδί μπλουζάκι, ο οποίος απλά κάνει σπασμωδικές κινήσεις και πιστέψαμε στο πρώτο βίντεο ότι κινήθηκε ύποπτα και είχε πετάξει το μπουκάλι. Μάλλον είναι άσχετος με τα γεγονότα και κινείται ταραγμένος. Με την οπτική γωνία αυτού του δεύτερου βίντεο, τα γεγονότα φαίνονται διαφορετικά.

Μέσα στη κοσμοχαλασιά, εδώ στις εικόνες 12-16, ένας άλλος με σημαία φαίνεται κάτι ακαθόριστο να κρατάει και κάνει κίνηση προς τους μπάτσους, αλλά έτσι που γίνεται χαμός, δεν παίρνω και όρκο, για το αν πετάει κάτι

Ενώ τα ιπτάμενα αντικείμενα εναντίον των βραδυκίνητων τελικά μπάτσων είναι πάνω από 15 (!!!!!!), στις φωτογραφίες 17-20 βλέπουμε τη πορεία μιας χωρίς αμφιβολία μολότοφ, που και αυτή έσκασε στον ξεροκέφαλο μπάτσο-φονιά. Βλέποντας περισσότερα καρεδάκια, διαπίστωσα τρεις κοντινές, αλλά διαφορετικές εστίες φωτιάς, από τις οποίες η μία είχε τυλίξει τον μπάτσο, ενώ ο αριθμός των μπουκαλιών νερού και των λοιπών ιπτάμενων αντικειμένων είναι μεγάλος και απροσδιόριστος (έβρεχε μπουκάλια). Ακόμα και στην εικόνα 20, ο κύριος με το άσπρο μπουφάν (δίπλα στον παρεξηγημένο με το λαδί μπλουζάκι) έβγαλε ένα μπουκάλι νερού και το πέταξε στον καιόμενο ….βλάχο. Επίσης σε 10″ διαπιστώνουμε και εδώ, ότι κοντά στους μπάτσους κουτρουβαλιστές με τα μαύρα, είχε φτάσει για προστασία, ολόκληρη διμοιρία μπάτσων-φονιάδων με εντούρο.

Η ανάρτηση του Βασιλιά της Μοναξιάς, είναι η παρακάτω και τον ευχαριστώ:
ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ
Στα μπλογκ κυκλοφορούν πολλά “σενάρια” και αναλύσεις περί του περιστατικού. Ότι τη μολότοφ την πέταξαν ασφαλίτες, ΚΥΠατζήδες, Εσκιμώοι, Αρειανοί λαχειοπώλες.
Τα ξέρω, τα έχω ζήσει από τη δεκαετία του ογδόντα, αλλά δε θα τα αναλύσω εδώ.
Εδώ θέλω να δείτε μόνο το βίντεο, ολόκληρο το βίντεο, το οποίο απευθύνεται κυρίως σ’ εκείνους τους πονόψυχους Έλληνες που το λυπήθηκαν το καθίκι όταν το είδαν να καίγεται.
Τον άντρακλα που μπούκαρε στο πλήθος να σκοτώσει αλλά μέσα σ’ ένα λεπτό έπαψε να είναι άντρας και μετατράπηκε σε πιθήκι που ούρλιαζε για βοήθεια.
Αναρτήθηκε από ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Απάντηση