ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ

30 Μαΐου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΟΥΒΕΛΗΣ -ΔΗΜΑΡ -ΟΙΚΟΣ -παραιτηση  — Με καθυστέρηση εγκύου αποφάσισε ο Φανούρης, πως ενδέχεται να έχει και ο ίδιος ευθύνες για το εκλογικό ξεκατίνιασμα του τσίρκου του, που μετέτρεψε τη ΔΗΜΑΡ σε απόλυτο ΡΗΜΑΔιό…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τζούφιο ωστόσο αποδείχτηκε το πετεινάρι και φυσικά κλούβιο το αυγό της εγκύου, αφού πρόκειται για μια κίνηση όχι ανάληψης της όποιας ευθύνης, αλλά για μία ακόμη ύπουλη προσπάθεια κατασκευής συνενόχων, μέσα από την προσωπική του απενοχοποίηση για τον άθλιο και πεμπτοφαλαγγίτικο ρόλο του.

Έχουμε λοιπόν μια πρόστυχη διαχείριση πολιτικής πουστιάς, από έναν ηγέτη που, αφού πρώτα εξαργύρωσε με το χειρότερο και πλέον ανέντιμο τρόπο τις προσδοκίες των αφελών ψηφοφόρων του, δε διστάζει μετά τη συντριβή να βγάλει στο σφυρί το ίδιο του το κόμμα και πρωτίστως τα κοινοβουλευτικά στελέχη του, με μοναδικό ζητούμενο την προσωπική πολιτική του σταδιοδρομία.

Η αλήθεια πάντως είναι απολύτως ξεκάθαρη και οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους…

   — Οι ηγέτες κρίνονται πρωτίστως από τη συναίσθηση της ευθύνης τους την ώρα της ήττας. Κι αυτό το υποτιθέμενα «αριστερό» απολειφάδι, μόνο ως ηγέτης δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται.
Με πρόσχημα την αντίληψη περί «κυβερνώσας» Αριστεράς, ξέπεσε στο να αποτελεί ένα θλιβερό δεκανίκι που στήριξε ανεπιφύλακτα πολιτικές που οδήγησαν σε 6.000 δολοφονημένους και στη γενικευμένη κοινωνική δυστυχία.
   — Αυτό το ερμαφρόδιτο πολιτικό έκτρωμα που αυτοχαρακτηρίστηκε Αριστερός, επιχειρεί σήμερα, μετά τον πολιτικό του καταποντισμό, να εξαργυρώσει τον άθλιο ρόλο που έπαιξε ως δεκανίκι της κατοχικής διοίκησης, για την προσωπική του πολιτική αναβάθμιση, βάζοντας ενέχυρο το ίδιο του το κόμμα.
Για όλους εμάς ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως, ο απόλυτος αφανισμός του εν λόγω ανδρεικέλου, είναι ζήτημα τιμής για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, ενώ η με οποιονδήποτε τρόπο παραμονή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, συνιστά πράξη ντροπής και προσβολής για τον τόπο μας.

Σχετικό μας άρθρο…

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση